Sokak röportajında bir vatandaş, eğitim sistemine isyan etti.
Sokak röportajında konuşan vatandaş, "Biz çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Para harcıyoruz ve bunun sonucunda bütün beyinlerimiz yurt dışına kaçmanın yollarını arıyorlar." dedi.
"BÜTÜN BEYİNLERİMİZ YURT DIŞINA KAÇMANIN YOLLARINI ARIYORLAR"
Vatandaşın ifadeleri şöyle:
"İki tane oğlum var. İkisi de üniversite mezunu. Şuan da Kıbrıs'ta ikisi de orada çalışıyor. Niye orada çalışıyor? Buraya geliyor; Asgari ücret, asgari ücret. Bu çocuklar 20-22 sene sabahın saat yedisinden akşamın altısına kadar eğitim alıyorlar. Şimdi emek harcadık sadece onlar değil bizde maddi manevi emek harcadık.
Şimdi öbür çocuğumu almaya gidiyorum. Eğitim sistemi çok güzel bir okulda okuyor. Devletin okulunda sınavla girdi. Proje sınıfı çok güzel bir eğitim alıyor. Fakat diğer çocuklar bu eğitimden mahrum kalıyor. Ona nazaran akşamları ona online ders aldırıyorum niye? Çünkü müfredatta sorulan sorularla LGS'de veya üniversite sınavlarında çıkan sorular tamamen farklı. Böyle biz çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Para harcıyoruz ve bunun sonucunda bütün beyinlerimiz yurt dışına kaçmanın yollarını arıyorlar. Büyük oğlum orada okudu inşaat mühendisliğini 2.oğlum maliyeyi bitirdi yüksek lisans yapıyor ikinci senesi gitti. İnşaatta çalışıyor. Reva mıdır bu yani."
Yeniçağ
Behzat Ç'nin 'Akbaba'sı Berkan Şal sert konuştu: "Canım ülkemi tarikatlara peşkeş çekiyorlar"
Akp ve zihniyetini özetleyen video !
Koronada son durumu özetleyen ilan! "Cenaze yıkayacak imam aranıyor"
Amaç halkı daha da yoksullaştırarak teslim almak!
Rus zenginlere gelen yaptırımların ardından iktidarın beşli gözdesini büyük korku sardı!
AKP'li belde belediyesini böyle sömürmüşler! 30 Bankamatik personeli, milletvekili danışmanlarına maaş!
Bakan açıkladı: Instagram bir süre daha kapalı kalacak!
İktidar memurlara cimri, imamlara bonkör
AKP'nin 'Yeliz'i yalancı olduklarını itiraf etti! 'Çıkıyor apaçık yalan söylüyor. Ulan bize benziyorsun sen ya! Yalan bu kadar kolay söylenmez ki!'
Melih Gökçek Ankara'yı parsel parsel nasıl sattığını canlı yayında anlattı