Milli Piyango'nun 600 milyon liralık büyük ikramiyesi üç talihli arasında paylaştırılırken, dün düzenlenen çekilişten saatler önce büyük bir sistem arızası yaşandı.
SİSTEM ÇÖKTÜ, BİLETLER KARABORSAYA DÜŞTÜ
Gazeteci Özlem Gürses, yaşananları 'Milli Piyango'da enteresan işler olmuş" sözleriyle duyururken, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni yıla saatler kala Milli Piyango'da sistem çökmüş. İzmir'deki Milli Piyango bilet satıcıları, Milli Piyango İdaresi'nden bilet satın alamamışlar. Satıcılara 'sistem arızası var' yanıtı verilmiş ve bir gün içinde binlerce liralık zarara uğramış bu bayiler. Milli Piyango ve Şans Oyunları Odası Başkanı Paşa Çakmak, "Böyle giderse bu biletler karaborsaya düşer" demiş ve şu anda binlerce bilet içeride yok edilecek sözleriyle şüphesini ifade etmiş.
Bu arada Milli Piyango da 600 milyon TL'lik büyük ikramiye verdi. Bu da 3 ayrı bilete vurdu Türkiye genelinde.
Sözcü
Cebinden sadece 10 lira çıkan adam Erdoğan'a seslendi! 'İlk önce halkını doyuracaksın halkını. Bu halk sana ne yaptı ya?'33 izlenme
AKP kongresini Milli Eğitim'e bağlı okulun bahçesinde yaptılar!59 izlenme
Dünya TL’nin değer kaybını konuşuyor: Yatırımcı erken saatte satmaya başladı46 izlenme
Kaz Dağları'nı yağmalayan şirketten yalan dolu rapor!127 izlenme
Fişleme skandalı! Babası EYT eylemine katılana, Erdoğan'ı eleştirene iş yok!73 izlenme
Erdoğan 'açları siz doyurun' demişti, İşte 2021 AKP Türkiye'si!88 izlenme
MİT Atatürk'ün ajan dediği İngiliz gazeteci belgesini yayımladı!11 izlenme
AKP milletvekili rektör yapıldı... Akademisyenlere "niye siyaset yapıyorsun" diye ceza verdi!203 izlenme
Panik yaratan yasak kararının ardından Bilim Kurulu'nda istifa sesleri iddiası!
Bor madeni karbürü Ethem Sancak'a satıldı
Taksim'de Filistin yürüyüşü için toplanan sol gruplardan açıklama: "İşçi sınıfının, emekçilerin, Filistin halkının haklı ve meşru mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz"
Dünya Sağlık Örgütü: İlk aşı denemesi inanılmaz bir başarı