Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kültür ve turizmi desteklemek amacıyla yüzde 75 hibe desteği verilen, eski AKP Belediye Başkanı Habip Aşan tarafından 2023’te yapımına başlanan ve 2025’te tamamlanan “Dedeman Otel” müşteri olmadığı için satılığa çıkarıldı.
İlçenin Aliçavuş Mahallesi, 183 ada, 10 nolu parselde bulunan, “Dedeman Holding” tarafından otel lisansı olan, bodrum ve teras dahil 7 kat 36 odadan oluşan 120 yatak kapasiteli otel, AKP’li Aşan tarafından 90 Milyon TL’ye Milli Eğitim Bakanlığı'na satıldı.
‘BİNA ÖĞRETMENEVİ OLARAK KULLANILIYOR’
90 milyona satılan otelin İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından Nisan ayından itibaren öğretmenevi olarak kullanıldığı öğrenildi. Söz konusu oteli satan AKP'li Aşan'ın otelde çalışan 7 personeli de “daimi süreyle” çalıştıracak şekilde yerleştirdiği ve bu konuda milli eğitim müdürlüğü ile anlaştığı ileri sürüldü.
halktv.com.tr
Öğretim üyesi zamları protesto eden vatandaşlara hakaret etti! 'İt soyları, çakal soyları, şerefsizler, vatan hainleri'45 izlenme
AKP'li belediye başkanı #deprem yıkımına çareyi buldu! 'Her şeyi devletten beklemeyin, biraz daha para verip sıfır ev alın!'82 izlenme
İmamoğlu Silivri'den milyonlara yapay zekâ ile seslendi: "Millet, tüm tuzakları ezip geçeceğini göstermiştir”19 izlenme
Tanzimdeki zararı açıklayan esnafın dükkanı basıldı!1545 izlenme
Açılış için dünyanın dört bir yanına davet yolladılar: Bir kişiyi davet etmediler389 izlenme
Sosyal medya, yurttaşın 1 dakikalık isyanını konuşuyor !1579 izlenme
Fabrikada çalışan 4 işçide corona çıktı, işçiler işi bırakıp hastaneye koştu!68 izlenme
Zamsız asgari ücret de enflasyona çare olmadı22 izlenme