Motokurye Yunus Emre Göçer, Somali Konsolosluğu’na ait olan bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Aracı kullananın ise Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Hassan Sheikh Mohamud olduğu ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanının oğlu polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilmişti. Göçer’e çarpan ve kazadan sonra olay yerinden kaçan Mohamud ise iddiaya göre polis tutanağında 'motokurye hatalı gösterildiği' için karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.
Konuya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda Somali cumhurbaşkanının oğlu Mohamud, “asli kusurlu” bulunmuştu. Şüphelinin de 2 Aralık’ta yurtdışına kaçtığı ortaya çıkmıştı.
İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Kanal D Haber Hassan Shekh Mohamud’un ifadesine ulaştı. Buna göre Mohamud emniyetteki ifadesinde "Bir anda sinyal vermeden frene bastı. Sağa dönüş yaptı. Kaskı bulunmuyordu. Frene bastım ancak duramadım" dedi.
Ancak görüntülerde Göçer'in kendi şeridinde gittiği Mohamud'un ise frene basmayıp hızını kesmediği görüldü.
Mohamud, Göçer'i dönüşü olmayan yolda dönmeye çalışmakla da suçladı. Göçer basına yansıyan görüntülerde dönüş de yapmıyordu.
Bilirkişi de hazırladığı raporda Mohamud’un kusurlu olduğu kanısına vardı.
KRT
"Erdoğan kaybedeceğini gördü Noel Baba gibi hediye dağıtıyor"31 izlenme
Elon Musk Bu Kez de Cevabıyla Gündemde!29 izlenme
Bu vaatler hiçbir mitingte yok !254 izlenme
Erdoğan'ı kim yanılttı? Gürcistan'daki eylem Saraçhane eylemi diye paylaşıldı36 izlenme
Erdoğan'ın 'mevduat hesabı' Diyanet'ten geçmedi "Dinen haramdır"44 izlenme
Devrim şehidi Kubilay'ın akrabasından sitem170 izlenme
Tasarruf sadece vatandaşa! Erdoğan iklim zirvesine 1860 kişiyle gitmiş18 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Gelişmekte olan tüm ülkeler gelip, Türkiye’yi örnek alıyorlar"43 izlenme
Kız kardeşe tecavüz sanığı ağabeylerin cezası onandı!
Otobüs şoförü konuşunca, sırf İmamoğlu'nu kötüleyebilmek için AKP'li trollerin yaptığı şeytanlık ortaya çıktı !
Taş ocağına karşı çıkan muhtarı döverken bağırdılar: "Cumhurbaşkanı da gelse bize kimse bir şey yapamaz"
Beş dakikada bakanlıktan istifa eden Yaşar Okuyan'dan istifa edemeyen Süleyman Soylu’ya 'Açtırmasın benim ağzımı !'