Bursa’daki bir lisede odasına çağırdığı kız öğrencilere ’Söyleyin
bakalım arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu, bazı kız
öğrenciler ile WhatsApp üzerinden yazışıp ilişki kurmak istediği öne
sürülen Müdür Yardımcısı A.K. hakkında, Milli Eğitim Müdürlüğü
soruşturma başlatttı. Açığa alınan A.K.’nin görev yaptığı okulda
'Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı' olduğu öğrenildi. İki yıl önce
de aynı okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Okul Baş Müdür
Yardımcısı M.E.D.’nin kız öğrencisi ile gönül ilişkisi kurup, eşini ve
çocuklarını bırakarak öğrencisi ile kaçtığı öne sürüldü.
Bir lisede Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası A.K., yaklaşık iki yıl önce kız öğrencilerle ilişki yaşadığı iddiaları nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından buradaki görevinden alınıp, başka bir liseye tayin edildi.
Lisede 'Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı' olarak görev yapan A.K.’nin bazı günler kız öğrencileri odasına çağırıp, "Söyleyin bakalım sizin arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu iddia edildi. Ayrıca, A.K.’nin birçok kız öğrencisi ile WhatsApp üzerinden cinsel içerikli yazışmalar yaptığı ileri sürüldü.
Olay, okuldaki kız öğrencilerin aralarındaki bir sorun nedeniyle kavga etmesinin ardından ortaya çıktı. İddiaya göre, kavgaya karışan kız öğrencilerden biri, diğer kız öğrenciyi, "Senin, Müdür Yardımcısı ile olan ahlak dışı yazışmalarını biliyorum. Bunu okul idaresine söyleyeceğim" diyerek tehdit etti. Ardından iddialar okul idaresine iletildi. Okul müdürünün konuyu kapatmak için öğrencileri uyardığı ileri sürülürken, iddialar, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaştı.
Milli Eğitim Müdürlüğü, bunun üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Müdür Yardımcısı A.K. açığa alınırken, görevlendirilen müfettişlerin, A.K.’nin kız öğrenciler ile yaptığı yazışmaları, konuşmaları ve okul müdürünün yaşananlara karşı tavrını araştırdığı öğrenildi.
VELİLER TEPKİLİ
Lisede eğitmi gören öğrencilerin velileri olaya büyük tepki gösterdi. İki yıl önce de aynı okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Okul Baş Müdür Yardımcısı M.E.D.’in kız öğrencisi ile gönül ilişkisi kurup, eşini ve çocuklarını bırakarak öğrencisi ile kaçtığını öne sürülen veliler, "Yaşanan bu olaylar bizleri ve çocuklarımızı çok üzüyor" ifadelerini kullandı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/muduryardimcisindanogrencilerineskandalsoruh82568.html
İGDAŞ çalışanları 6.5 milyona diyet yapacak! Üstelik okçuluk da var!86 izlenme
Ruslar'dan Ukrayna'ya büyük füze saldırısı! 16 füze havada imha edildi56 izlenme
Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Ceyhan anlattı: Virüsün yayılması ne zaman duracak?175 izlenme
CHP’li Yavuzyılmaz Erdoğan’ın makam aracının fiyatını ifşa etti!108 izlenme
Merkez’in döviz sansürü devam ediyor: Döviz verileri neden gizleniyor?35 izlenme
Bakan itiraf etti: 900 bin hanenin elektriği kesildi, 118 bin hane icralık oldu!108 izlenme
Çalışma Bakanı’ndan asgari ücret ve EYT açıklaması73 izlenme
Bakanlıktan kullanılmayan havalimanı açıklaması! "Gerektiği anda kullanılacak"73 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada: "Dövizin artık bir çıpası yok"
Acı tablo: Türkiye’de işsizlik oranında rekor artış
Sel felaketinin vurduğu Bursa'da belediyenin 'ikram ve reklam' harcamaları 81 Milyon TL!
Kurtuluş Savaşı kahramanına büyük vefasızlık! Mareşal Fevzi Çakmak’ı camiden sildiler!