
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Aksaray’da halka hitap etti…
Konuşmasına Gazze’de hayatını kaybeden Filistinliler için saygı duruşu ve dua ile başlayan Muharrem İnce, “Filistin’de bir insanlık dramı yaşanıyor. ABD ve İsrail insanlara zulmediyor. Türkiye bu duruma seyirci kalamaz kalmamalıdır.” dedi. Kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen İnce, “Erdoğan, Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘Giderken bana mı sordunuz?’ demeyeceksen ‘İsrail’e ihtiyacımız var’ demeyeceksen sonuna kadar arkandayım. Erdoğan, sen dik dur ben buradayım” diye konuştu.
İnce’nin konuşmasından satır başları
Hepimiz katledilen Müslümanlar için Fatihe okuyalım. Filistin’de bir insanlık dramı yaşanıyor. ABD ve İsrail insanlara zulmediyor. Türkiye bu duruma seyirci kalamaz kalmamalıdır. Ben Cumhurbaşkanı adayı olarak görevdeki Cumhurbaşkanına her konuda yardımcı olmaya hazırım.
Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘Giderken bana mı sordunuz?’ demeyeceksen ‘İsrail’e ihtiyacımız var’ demeyeceksen sonuna kadar arkandayım Erdoğan. Erdoğan, sen dik dur ben buradayım
Özgür insan yetiştireceğiz. Özgür bireyler teknolojiyi geliştirebilir. Sen vikipedia’yı bile kapatmışsın. Cumhurbaşkanını eleştirmek benim zamanımda serbest olacak.
Türkiye’de 12,13 yaşında bir çocuk düşün.Hastaneye gidecek. O çocuk babanın değil devletin. Size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı olduğumda 18 yaşına kadar nüfus cüzdanıyla gidecek hastaneye. Sağlık ücretsiz olacak
Bana soruyorlar ‘parayı nereden bulacaksın?’ Sen Saray’a ve Suriyelilere nereden buldun parayı? Bende kadınlarımıza, çiftçilerimize öyle para bulacağım Saray’ı yaptıkları parayla 100 bin konut yapılırdı. 100 bin konutta 400 bin kişi yaşardı. O Saray’ın parasıyla 400 bin kişinin koca bir şehir kurulabilirdi. Saray’a, Suriyeliye para bulabiliyorsun. Çiftçiye bulamıyorsun.
Türkiye’de hayvancılık sorununu çözemezsek sonra Arjantin’den hayvan alırız. Sırbistan’dan et alırız. Dışarıdan kuru fasulye alıyoruz. Bu köylüyü bu çiftçiği ayağa kaldıracağım.
Bana meydandan soruyor ‘Sen hiç köprü, yol yaptın mı?’ Erdoğan, Sen hiç şeker fabrikası yaptın mı?
Bartın soruşturması: Adliyede sadece 10 dakika kaldılar!35 izlenme
TSK tarihinde ilk: Kara, Deniz, Hava Harp Okulları'na kadınlar damga vurdu18 izlenme
AKP’li bakanlara, depremzedelerden tepki! 'Yüzünüz varsa gelmeyin! İşinize gelmeyince ayıp oluyor!'54 izlenme
AKP'li bankamatik kafası böyle birşey 'Türkiye çok ileride, devlet herkese kira parası veriyor, faturalarımızı ödüyor !'520 izlenme
Everest'te kar fırtınası! En az bin kişi mahsur kaldı: Korku filmi gibi görüntüler13 izlenme
Türkiye’de fahiş kârla 4 milyon kg et satan Mücahid’in paravan evi9 izlenme
AKP'de ortalığı toz duman edecek anket!18 izlenme
Türkiye'ye dönen gurbetçi bin pişman! "Hata yaptığımızı anladık, kendimizi kandırmışız. Almanya'da ekmeğin pahalandığını görmedik. Burada yaşayan insanlara ben acıyorum"31 izlenme
Türkiye'nin dev tekstil firması iflas etti.... 34 yıllık firmanın 300 çalışanı işsiz kaldı
Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman: "İktidara zarar verecekse doğruları söylemek caiz değildir"
Orman yangınları için ayrılan 190 milyonluk bütçe nerede?
Elazığ depremi: Can kaybı 40’a yükseldi