Son haftaların tartışmalı ismi Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur'un sahibi olduğu Youtube kanalı Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık mikrofon programına katılmıştı.
Tanıtım videolarının ilgi çektiği programın kesitleri de sosyal medyada dolaşıma girdi.
Programda İnce'nin "Altılı Masa kazanırsa tarikatları eğitimden temizleyebilir mi Kılıçdaroğlu?" sorusuna, salonun 'evet' diye yanıt verdiği görüldü.
İnce, kendisine yöneltilen, "Erdoğan'ın hayatındaki en yüksek oy oranına ulaşmasını nasıl başardınız?" sorusuna, "Burada Erdoğan çok yüksek oy almış, çok haklısın. Sorumlusu Meral Akşener'dir, ben değilim" yanıtını verdi.
Seyircinin "Kılıçdaroğlu'nun nezaketi, davranışları..." sözlerine yanıt veren Muharrem İnce, "Sülaleye damat seçmiyoruz, devleti yönetecek kararlı adam arıyoruz" ifadelerini kullandı.
İnce 'Beşli Çete' ile ilgili gelen soruya "Benim muhatabım siyaset kurumudur. Ben siyasetçiyim. Beşli çete dedin, Kılıçdaroğlu gidip açılış yaptı. Ben açılış yapmadım. Ben AKP döneminde yapılan bütün ihaleleri inceleyeceğim. Bunlarda yolsuzluk varsa, yetkili mahkemelere gönderirim. Benim görevim geçmiş dönemi inceleyip, yargıya göndereceğim" diyerek yanıt verdi.
Gerçek Gündem
Bakan açıkladı: Discord ve Roblox açılacak mı?
Tek geçerli teklifle 25 milyonluk ihale Albayrak Grubu'na gitti
Rus ve Ukraynalıların istila ettiği Antalya'da her 5 konuttan birini yabancılar aldı
İsrail Savunma Bakanı: 'Gazze şehir merkezine girdik'
İBB soruşturmasında bir şirkete daha kayyum atandı
'FETÖ' şartı kaldırıldı! AKP'li ve MHP'li belediyelere ait arsalar art arda satılıyor!
İtalya Başbakanı Meloni: "Türkiye’nin AB üyeliği gündemde değil"
AKP’li başkandan itiraf gibi tehdit!
Sedat Peker'den 'Madımak katliamı' açıklaması
Kılıçdaroğlu yeni kabineyi anlattı, görevden alacağı isimleri açıkladı