Anasayfa1
10 Eylül 2025 ( 18 izlenme )
Reklamlar

Mühürsüz oylar için bir başvuru daha


Yenilik Partisi, 16 Nisan 2017 referandumunda mühürsüz oy ve pusula kullanıldığı gerekçesiyle Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne iptal davası açtı.


Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, mühürsüz zarf ve pusulaların geçerli sayılması nedeniyle 16 Nisan 2017 referandumunun iptali için Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurduklarını açıkladı.

Parti adına yapılan başvuruyu, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


Yenilik Partimiz, 16 Nisan 2017 referandumda mühürsüz oy ve pusulalar nedeniyle referandumun iptali için Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesine başvuru yaptı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur!

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Göztepe Şehir Hastanesi'nde doktora makas ve su ısıtıcısıyla saldıran şüpheli tutuklandı Yabancıya konut satışında patlama! Vatandaşlık için 1 milyon dolar olan şart 250 bin dolara indirilmişti Özgür Özel ateş püskürdü: "9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız!" Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan 'geçiş ücretleri' iddiası: Çok uygun!