Türkiye 31 Mart’ta yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Seçime yönelik geri sayım sürerken, siyasetçiler de çalışmalarını hızlandırdı.
AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’un kentte yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir döner ustasıyla girdiği diyalog gündem oldu.
Döner ustasına, “22 senede ülkeyi nerden nereye getirdik” diyen Kurum, karşılığında “Ben usta maaşımla geçinemiyorum. 1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu an bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum” yanıtını aldı.
Murat Kurum: Emin ol bu memleket için, bu İstanbul için bu mücadeleyi bizden başkası vermez.
Döner ustası: Verir, verir. Ben AK Parti gençlik kolu başkanıydım, Refah Partisi döneminde. Artık AK Partili değilim. Onun dışında başka bir partinin içine de girmedim. Ama Necmettin’den (Erbakan) sonra bitti yani. Her şey bitti.
Murat Kurum: Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek… Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik.
Döner ustası: Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul’da.
Murat Kurum: Ama 22 yıldır kötü dersen…
Döner ustası: Ben 1996’da maaşımla 1 yılda bir ev aldım babama, şu anda oturuyorlar. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum.
Tele1
Suriyeli yağcıları iş başında! İkbal Gürpınar '15 Temmuz'u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı'
Cumhuriyet gazetesini 'FETÖ'den suçlayan savcının 'FETÖ'den yargılanması AKP'li Metiner'i susturdu !
Şu hareketleri yapan sapık komisere indirim üstüne indirim!
Sabit internet hızında Kongo bile bizi geçti
Bütçe delindi, yemeden içmeden kestik!
Türk lirası, AKP iktidarı boyunca yüzde 80'den fazla değer kaybetti!
Vatandaş yeni yıla zamlarla girdi
Ankara kulislerinde bayram ikramiyesi hareketliliği! Emekli için 3 farklı zam senaryosu masada
Mansur Yavaş'tan İçişleri Bakanı'na '591 AKP'li belediyeye soruşturma izni' yanıtı: "Evi basılan AKP'li görmedik"
Üç Ulaştırma Bakanı bir yolu bitiremedi!
Bomba iddia! Türkiye BioNTecH aşısını Berat Albayrak yüzünden alamıyor!
Ekrem İmamoğlu soruşturmasında 'Bu kadar da olmaz' dedirten detay
İktidar içinden bile tepki var! 71 yıldır büyük hizmetler veren kritik kurum kimlere satılıyor?
Özgür Karabat çarpıcı veriyi açıkladı: "Sanayinin geleceği tehlikede"