Ekrem İmamoğlu'nun soruşturma yağmuruna tutulduğu dönemde bir operasyonda İBB'ye yapılmıştı.
Polisler, Medya AŞ'ye giderek, muhasebe kayıtlarının olduğu bilgisayara el koymuştu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "İBB çalışanı olan bir kişinin kullandığı bilgisayara suç delillerinin elde edilebilmesi amacıyla arama kararı verildi"
Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı:
Ongun, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Medya AŞ ile ilgili, bir grup iktidar kalemşörü ve sosyal medya şarlatanları yoğun bir karalama kampanyası içinde. Çünkü onların zamanında Medya AŞ sadece, özel şirketlerin dizilerine, filmlerine para aktaran aparat bir şirketti. Mesela 2018 yılında bütçesi 92 milyon lira olan Medya AŞ, özel bir şirketin yaptığı diziye 12 milyon 750 bin lira aktarmıştı. Neredeyse bütçesinin 7’de 1’i.
Bu sadece buzdağının görünen kısmıydı. Diğerleri için de mahkemelere gittik ama malum sebeplerle elimiz boş döndük. Bugün ise Medya AŞ, ürettikleri ve yarattığı değerle İBB’nin gözde ve başarılı şirketlerinden biri.
Medya AŞ yaptığı canlı yayınlarla İBB yönetimine şeffaflığı getirmiş, İstanbul’un bütçesinin nereye harcandığını her gün yaptığı haberlerle İstanbullularla açıkça paylaşmış, dünyaya örnek olmuş dayanışma projeleri üreten başarılı bir kamu iştiraki olmuştur.
İcraatleri belli ki, iletişim alanında yeterince performans gösteremeyen rakip grupların canını sıkmış. Yoksa 30 iştirak şirketi arasından bütçesi en düşük 2. İBB iştiraki olan bu şirkete böylesine bir saldırı düzenlenmezdi. Devasa bir medya gücüyle, on binlerce sosyal medya hesabı ile, kamu gücüyle ve harcanan onca parayla iletişim ve propaganda yapmakta beceriksiz olanlar şimdi farklı metodlarla bizi sindirme peşinde. Milletimize arz ederiz.
Medya AŞ’nin bu noktaya gelmesinde emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler."

Sağlık Bakanlığı açıkladı: 5.288 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.430.940’a, can kaybı da 49.774’e yükseldi!190 izlenme
Sedat Peker’in avukatından yeni videoyla ilgili çok konuşulacak açıklama!59 izlenme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı başını açtı49 izlenme
Denizli’de icra tebligatları yığın oldu! Her 5 vatandaştan 1’i icralık24 izlenme
İptal edilen o sınav tekrar nasıl geçerli sayıldı?119 izlenme
Kadıköy metrosunda sağa sola küfür edip, arslan kesilen 2 AKP'liyi, bakın nasıl kediye döndürüyorlar :)37482 izlenme
Naci Görür, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili soruları beş maddede yanıtladı.24 izlenme
Eylem Tok ve oğlu, New York'ta görüntülendi29 izlenme
Flaş iddia! Elektrik faturalarına ne kadar indirim geleceği belli oldu
Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da yapacağı miting için Avrasya Tüneli'nin kapatılmasının devlete maliyet bakın ne kadar?
Yargıtay’dan emsal karar: Vasıflı işçi asgari ücretle çalıştırılamaz
Ulaştırma Bakanı canlı yayında 5 dakikada kendisini yalanladı! O anlarda Ahmet Hakan gereğini yaptı