Ankara 4’üncü Sulh Ceza Hakimliğine başvuran Yıldız’ın avukatı Erhan Tokatlı, Ankara 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesinin verdiği tutuklama kararına itiraz etti. İtiraz, tutuklama kararının usûl ve yasalara uygun olduğu söylenerek reddedildi. Gerekçede ise tutuklama tarihinden bu yana Yıldız lehine bir delil durumu değişikli olmadığı savunuldu.
Gazeteci Müyesser Yıldız’ın tutuklanmasına delil olarak gösterilen telefon görüşmelerini gerçekleştirdi Astsubay E.B.’nin avukatı, müvekkilinin bipolar rahatsızlığı olduğunu ve bu nedenle tedavi gördüğünü belirterek “Bu rahatsızlığı yargılama aşamasında muhtemeldir ki cezasızlık sebebi olarak karşımıza çıkacaktır” ifadelerini kullanmıştı.
https://tele1.com.tr/muyesseryildizintutuklugunayapilanitirazreddedildi181702/
Volkan Konak’ın yıllar önceki sözleri gündem oldu: Söylediği yaşta hayatını kaybetti33 izlenme
Bu insanlık mı? Gerici Akit Murat Çalık'ı hedef aldı11 izlenme
Rıza Akpolat'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı60 izlenme
Gerçek enflasyon yüzde 80!159 izlenme
Türkiye Yüzyılı'nda memleketten insan manzaraları: Çocuğunun protez bacakları için kredi çeken aile icralık oldu, iş insanı ailenin tüm borcunu ödedi21 izlenme
Polise 'şerefsiz' diyen AKP'li Yılmaz, TBMM'de görevini yapmıyor!42 izlenme
Avukatları, TSK'dan ihracı istenen 5 teğmenin savunmalarını paylaştı16 izlenme
İBB, banka promosyonunu lüks araç olarak almış!102 izlenme
AKP'li Metiner hızını alamadı bu kez yandaş medyayı hedef aldı: "Tek bir partinin gözü kör bir aparatına dönüştüren medya"
AKP yeni yılda da bildiğiniz gibi: Milyarlık gizli ihale AKP’li başkanın aile şirketine verildi!
Ekrem İmamoğlu'yla tartışan Eyüp Akgün Özel Kalem Müdürü olmuş!
Burhan Kuzu ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! O isimle de görüşmüş!