Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, grubunun Ankara konserinin ardından darp edildi. Grubun sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, Dudarık’ın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü belirtildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Çankaya'da 15 Aralık'ta bir eğlence mekanında verdikleri konser sonrası Piiz grubu üyesi Mehmet Dudarık'ı, kız arkadaşının ayağına bastığı gerekçesiyle darbeden B.B.K'nin dün yakalandığı belirtildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının tutuklandığı bildirilen açıklamada, müzisyen Dudarık'ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü bilgisi paylaşıldı.
Öte yandan, grubun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İbni Sina Hastanesinde bulunan Dudarık'ın tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü ifade edildi.
halktv.com.tr
Eski AKP'li vekilden bomba iddia! "AKP'nin iki üst düzey ismi istifa edip başka partiye katılacak"49 izlenme
Fırat Kalkanı’ndan acı haber: Bir şehit, 3 yaralı59 izlenme
'Bu sürdürülebilir değil' dedi ve ekledi: Dün akşam aslında seçim tarihi açıklandı!30 izlenme
Çerçioğlu protestosu devam ediyor: Konsere kimse gitmedi10 izlenme
Türk Lirası’ndaki değer kaybı Dışişleri’ne pahalıya patladı!37 izlenme
AKP'ye kötü haber! CHP'li Çelebi belgesiyle paylaştı!254 izlenme
AKP’nin kalesi Konya'da esnaflar masa ve sandalyeleri ateşe verdi! 'Koronanın tek sorumlusu biz miyiz, artık dayanacak gücümüz kalmadı!'60 izlenme
Rizeli vatandaş: “Erdoğan’a bir daha kesinlikle oy vermem. O bize bir şey vermedi. Hemşehrim ama bir daha vermeyeceğim”14 izlenme