AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın ailesinin avukatı Müjde Tozbey Erden, Kadirova ailesinin vekilliğinden çekildiğini duyurdu. Erden gerekçe olarak, aile ile farklı bakış açılarına sahip olmalarını gösterdi.
Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Genel Başkanı Müjde Tozbey Erden, “Bugünden sonra Nadira'nın ailesinin avukatı olarak değil, gericiliğe ve karanlığa kurban giden Nadira ve Nadira gibi kadınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Erden’in açıklaması şöyle:
Bildiğiniz üzere 23 Eylül tarihinde Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde intihar ettiği söylenen Nadira Kadirova'nın ailesinin vekilliğini Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği olarak üstlendik. Nadira'nın ailesinin tarafımıza ulaştığı 25 Eylül tarihinden bu yana da, avukatlıklarını yapmaya devam ettik. Bu süre zarfında boyun eğmeyerek, Nadira'nın şüpheli ölümünün aydınlatılması ve adaletin sağlanması için Nadira'nın arkadaşları, basından emekçi dostlarımız, meslektaşlarımız ve tüm kamuoyunun desteği ile soruşturmanın hızlıca kapatılmasını önleyip, Nadira'nın şüpheli ölümünün duyulması için mücadele ettik.
Ancak gelinen bu aşamada Nadira'nın ailesi ile farklı bakış açılarına sahip olmamız nedeniyle vekilliklerinden çekilme gereği duyduk.Bugünden sonra Nadira'nın ailesinin avukatı olarak değil, gericiliğe ve karanlığa kurban giden Nadira ve Nadira gibi kadınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz.

AKP’de şok! Zehir zemberek sözlerle istifa etti!92 izlenme
Milletvekillerine özel bastırılan pullar için milyonlar ödendi!117 izlenme
İstanbul’da yaşamanın maliyeti yüzde 81 arttı45 izlenme
AKP’li eski başkana atama kıyağı!103 izlenme
'Her evde araba var' diyen Erdoğan'a CHP'den jet yanıt!67 izlenme
İmamoğlu'ndan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın tutuklanmasına tepki: "İstanbul'da 3 kez yenen bu birliktelik onun canını yaktı"45 izlenme
Okulu müdüründen skandal paylaşım!138 izlenme
Suçlamada hepsi canlı, savunmada hepsi ölü!331 izlenme