AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın ailesinin avukatı Müjde Tozbey Erden, Kadirova ailesinin vekilliğinden çekildiğini duyurdu. Erden gerekçe olarak, aile ile farklı bakış açılarına sahip olmalarını gösterdi.
Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Genel Başkanı Müjde Tozbey Erden, “Bugünden sonra Nadira'nın ailesinin avukatı olarak değil, gericiliğe ve karanlığa kurban giden Nadira ve Nadira gibi kadınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Erden’in açıklaması şöyle:
Bildiğiniz üzere 23 Eylül tarihinde Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde intihar ettiği söylenen Nadira Kadirova'nın ailesinin vekilliğini Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği olarak üstlendik. Nadira'nın ailesinin tarafımıza ulaştığı 25 Eylül tarihinden bu yana da, avukatlıklarını yapmaya devam ettik. Bu süre zarfında boyun eğmeyerek, Nadira'nın şüpheli ölümünün aydınlatılması ve adaletin sağlanması için Nadira'nın arkadaşları, basından emekçi dostlarımız, meslektaşlarımız ve tüm kamuoyunun desteği ile soruşturmanın hızlıca kapatılmasını önleyip, Nadira'nın şüpheli ölümünün duyulması için mücadele ettik.
Ancak gelinen bu aşamada Nadira'nın ailesi ile farklı bakış açılarına sahip olmamız nedeniyle vekilliklerinden çekilme gereği duyduk.Bugünden sonra Nadira'nın ailesinin avukatı olarak değil, gericiliğe ve karanlığa kurban giden Nadira ve Nadira gibi kadınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Milyonluk mehter ihalelerinin abonesi oldular!51 izlenme
Esnafa verilen pandemi hibelerinin vergisi isteniyor!79 izlenme
Hediye'ye değil kutusuna 800 bin lira!115 izlenme
AKP'lileri 'Hırsızlar' diyerek apartmandan kovuyor !941 izlenme
Kızılay başkanının kızı Fatma Zehra Kınık'ın cezaevinde olduğu ortaya çıktı22 izlenme
Cumhur İttifakı adayının vaadi: Ciyaklayan kadınlara da hizmet edeceğiz206 izlenme
Deli Dumrul'a kur zammı geldi18 izlenme
İstanbul'da trafikte kullandığı çakarlı araçla paylaşım yapan kaçağa sınır dışı45 izlenme
Tosuncuk Mehmet Aydın'dan bomba itiraflar! "Söylenenden daha fazla para topladım"
Elektriğe yapılan zam ayıplı bulundu: Yasal faiziyle geri ödeniyor!
AKP’li belediye başkanı, AKP’li vekile saldırdı!
Dilipak: Sahillere diktiler gökdelenleri, diken de, diktiren de görecek gününü