Anasayfa1
10 Eylül 2024 ( 105 izlenme )
Reklamlar

Narin cinayetinde dikkat çeken detay! Tutuklu amcaya ağabeyin gözündeki ‘morluk’ soruldu


Arama çalışmalarının 19’uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın daha önce gözaltına alınan ağabeyi Enes Güran’ın gözünde morluk ve sırtında tırnak izleri de bulunduğu iddia edildi. Tutuklu amca Salim Güran’a da ağabey Enes Güran’ın gözündeki morluğun sorulduğu ortaya çıktı.



Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 19 günün ardından pazar günü sabah saatlerinde Eğertutmaz Deresi yatağına taşlar içinde saklanmış olarak bulundu.

Nevzat Bahtiryar isimli kişi amca salim Güran’ın 200 bin liralık para teklifi karşılığında küçük kızın cesedini gizlediğini itiraf etti.

Narin’in kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alınan ağabeyi Enes Güran ile ilgili kritik bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre, Enes Güran’ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu ortaya çıktı.

“‘GÖZÜME MISIR GELDİ, KENDİMİ ISIRDIM’ DEDİ”

Öte yandan tutuklu amca Salim Güran’ın da ifadesi ortaya çıktı.

Narin’in ağabeyi Enes Güran ile ilgili sorular yöneltilen amca Salim Güran, “Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim” ifadelerini kullandı.

İfadede Salim Güran’a Enes Güran’ın gözünün altındaki morluğun sorulduğu da görüldü.

Salim Güran, “Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. ‘Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım’ diye yanıt verdi” soruya yanıtını verdi.

Kaynak: TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

110 pazar esnafı, AKP’li belediye ile mahkemelik oldu Aşıda torpil dönemi başladı! CHP, Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu! 5 TL madeni para oldu bozdur bozdur harca!