Home
21 Şubat 2025 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Narin cinayetinde ikinci iddianame kabul edildi


Davada iki kişinin tahliyesine karar verilmişti.


Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran davasında 6'sı tutuklu 12 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Diyarbakır'da annesi, ağabeyi ve amcası tarafından iştirak halinde katledilen Narin Güran için başlatılan soruşturma kapsamında, 12 sanık hakkında 'suçluyu kayırma' suçundan 5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

10 sayfalık hazırlanan iddianamede, şüphelilerin ifadelerindeki çelişkiler olduğu iddia edilmişti. Bu iddianamenin ardından tutuklu bulunan Hediye Güran ile Salim Güran’ın işçisi R.A. hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet'in cinsel istismardan tutuklanan sapık şeyh ile görüntüleri ortaya çıktı! Kurtuluşa giden yolun ilk adımı… Atatürk’ün izinde nice 19 Mayıs’lara! Varlık Fonu satışa açıldı Cemal Enginyurt iddiaları yargıya taşıdı, Sedat Peker yarını işaret etti: 'Yarın inşallah görüşeceğiz ve çok eğleneceğiz'