Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin'in katledilmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında aralarında anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ile amca muhtar Salim Güran'ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni görüntüler var" açıklaması sonrası gözler o kamera kayıtlarına çevrildi. Tunç'un "Elimizde yeni kayıtlar var, inceleniyor" dediği kayıtların Şahin Gözü'ne ait olduğu ve TÜBİTAK'a gönderilerek incelendiği bilgisine ulaşıldı.

Tavşantepe Köyü'ne yakın askeri üs bölgesindeki Şahin Gözü kameralarının Narin Güran'ın evinin yanı sıra itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın da evinin olduğu yerleri gördüğü bilgisine ulaşıldı.

Yaklaşık köye 2 kilometre uzaklıkta yer alan kameraların 20 kilometrelik bir alanı kontrol ederek 24 saat boyunca gözetleme yapabildiği vurgulandı.

Öte yandan Şahin Göz kamera kayıtlarına bakılarak Nevzat Bahtiyar'ın bulunduğu yerdeki sazlık alanda iki kişi daha tespit edildi. Bahtiyar'dan biraz daha uzak bir bölgede tespit edilen iki kişinin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor.
Kaynak: Sabah
Gerçek Gündem
Türkiye 2 yıl önce reddetmişti, şimdi yapabilmek için AB'nin kapısına dayandı!259 izlenme
İktidar yanlısı yazarlardan peş peşe anket itirafı! "Oylar eridi"48 izlenme
YENİ Parti için ne kadar bağış toplandı? İşte ilk 24 saatte toplanan miktar24 izlenme
Cengiz İnşaat’tan Cennet Koyu açıklaması: "Danıştay kararı bizi etkilemiyor"50 izlenme
Resmi Gazete'de yayımlandı: Cumhurbaşkanı'na otomotiv ÖTV’sinde yeni yetki46 izlenme
Türkiye’de demokrasi varken Fatma Girik, Kadir İnanır, Kemal Sunal, Cüneyt Arkın 1 Mayıs kortejinde49 izlenme
AKP’li Çelik 'İmamoğlu' dedi, sosyal medya yıkıldı!134 izlenme
Ünlü strateji oyununda Cumhuriyet devrimleri ve şeriat detayı80 izlenme