Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer gözaltına alınarak tutuklandı. Olayın hemen ertesi günü de Beyoğlu Kaymakamı Esenyurt Belediyesi'ne kayyım olarak atandı. Yaşananlar sonrasında CHP ve DEM Parti iktidara büyük tepki gösterdi.
Öte yandan neden özellikle Esenyurt Belediyesi'nin seçildiği merak konusu olmuştu. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Kılıç neden Esenyurt Belediye bu operasyonun yapıldığı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Kılıç " Esenyurt'un seçilmesi bir tesadüf değil, Esenyurt kent uzlaşısıyla kazanılmış bir ilçe, bir kentin menfaati için bir adayda buluşulabileceğinin somut olarak gösterilmiş bir ilçe. İlerleyen süreçte belki de kent uzlaşısının Türkiye uzlaşına dönüşmesini engellemek için yapılmış bir operasyon olabilir. Nereden bakarsanız bakın yapılan soruşturmanın yapılan tutuklamanın hukuka aykırılığını ortadan kaldırmıyor." dedi.
Tele1
CHP'li gençlerden bomba video! İşte 128 milyar dolar ile alınabilecekler!
AKP ilanla ilçe başkanı arayınca sosyal medyada alay konusu oldu!
Sarayın tenceresi et vatandaşın tenceresi dert kaynıyor
İşte Sezgin Baran Korkmaz’ın cezaevi hayatı
Uzmandan dikkat çeken tespit! "Tamamen bilim dışı"
Fatih Altaylı AKP'li Cemile Taşdemir'e açtı ağzını yumdu gözünü! "Şerefsizlik yapma, yaratık!"
İBB soruşturmasında iş insanlarına sessiz sedasız tutuklamalar
Ankara-Atina hattında gerilim sürüyor. Yunanistan, ortak tatbikat kapsamında donanmasının tamamını Ege'ye gönderdi.
Kabil'de binlerce Afgan, 'umut yolculuğuna' çıkmayı bekliyor
Sabah yazarlarından halka hakaret: "Ayılar zekâ özürlüler"
Ece Üner'in "Narin ne zaman öldü biliyor musunuz?" sözleri gündem oldu: "Bir kereden bir şey olmaz, küçüğün rızası var, 6 yaşında çocukla evlenilebilir dendiğinde öldü"
20 yıllık AKP üyesi emekli derdini Özgür Özel'e anlattı! "Üyeyim ama bundan sonra AKP'ye oy vermeyeceğim. Neden? Bizi bitirdi"
Thodex mesajları Soylu’yu kızdırdı
İBB Meclisi kabul etti; Demirören’e imar piyangosu vurdu