Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Gare operasyonu ile ilgili Meclis’i bilgilendirdiği Genel Kurul oturumunda AKP adına eski Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz konuştu.
Yürütülen harekatlar hakkında bilgi veren Yılmaz, "10 Şubat14 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen son harekatta 3'ü üst düzey olmak üzere 51 PKK’lının etkisiz hâle getirildiğini" söyledi. Kaçırılan 1'i Irak vatandaşı 13 kişinin de PKK tarafından yakın mesafeden uzun namlulu silah kaleşnikofla vurularak öldürüldüğünü anlatan Yılmaz, “Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz verdi, veriyor, verecek. Masum vatandaşlarımızı şehit eden bu cinayet şebekesiyle bedeli ne olursa olsun mücadeleyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İsmet Yılmaz konuşmasında yenilenen İstanbul seçimleri öncesi Öcalan’ın mektubu ve kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasıyla ilgili de konuştu. Yılmaz, “Her ne zaman terörle ilgili bir konuşma olsa mutlaka iki husus gündeme getirilir; teröristbaşı Öcalan'ın tarafsızlık mesajı içeren mektubu ve Kandil'i ve HDP'yi eleştiren Osman Öcalan'ın röportajı gündeme getirilir. Şunu çok açıklıkla dile getirmeliyim: Herkes bilir ki terörle mücadele eden devletin bir devlet aklı olmalıdır. Devlet elbette terör örgütü mensupları arasındaki ikilikleri, ayrışmaları kullanır; bu, dünyanın her yerinde böyledir. Terörle mücadelede AK PARTİ hükûmetlerinin bir izahı vardır. Seçim öncesi böyle bir devlet aklının partiye zararı olabilir ancak 'önce milletim' diyen için partiye zarar gelmesinden çekinmez” ifadelerini kullandı.
Asgari ücretin yüzde 20’si bez ve mamaya gidiyor!47 izlenme
AKP zarar etmedik kurum bırakmadı: Milyarlarca liralık kamu zararı!19 izlenme
Pasaport ücreti için rekor zam gelebilir! Yeniden değerleme oranı belli oldu29 izlenme
Meteoroloji uzmanından korkutan uyarı: Türkiye’de olağanüstü hal ilan edilmeli55 izlenme
Erdoğan, AYM'nin kararını 'takmıyor'295 izlenme
AKP milletvekilinden çirkin paylaşım!213 izlenme
Kartal İmam Hatip sınır tanımıyor! Varlık Fonu'na atanan Arda Ermut'un hızlı yükselişi!95 izlenme
Diyanetin personeli 11 şehrin nüfusundan fazla22 izlenme
Sedat Peker'den 'Tosuncuk' iddiası! "Yeri belli ve getirmeyen devletin..."
Bir iddianame daha: Seçil Erzan için istenen hapis cezası 285 yıla yükseldi
17 yaşında eşinden boşanan Ufuk Özkan'ın itirafı: İşime konsantre olduğum için ilişkim hasar gördü
Murat Çalık'ın avukatı: "Artık beklemeye gerek yok, çünkü tablo çok açık"