Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’nin İtalya ile karşılaşacağı kadınlar voleybol mücadelesi öncesi TRT’de spikerler arasında izleyenleri şaşırtan bir atışma oldu.
Karşılaşma öncesi maçın spikeri Kerem Öncel Paris’te eski voleybolcu Özlem Özçelik ile birlikte yayına bağlandı. Son bilgilerin verildiği yayın sonrası merkez stüdyoya bağlanılırken yorumcu Başak Koç’un maçın spikeri Kerem Öncel’e boy göndermesi gündem oldu.
Koç, Öncel’in yayın sırasında sandalye kullanmasına göndermede bulunarak, “1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…” dedi.
Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Başak Koç’un sık sık maç anlatımlarıyla eleştirilen Kerem Öncel ile “arasında bir hesaplaşma” olduğu düşünüldü.
2020’de anlattığı maçlar ile voleybol izleyicilerinin beğenisini kazanan Başak Koç, TRT’ye geçtikten sonra yorumcu oldu. Başak Koç’un maç sunmak istediği için Kerem Öncel ile arasında bir tartışma olduğu iddia edildi.
Kaynak: TELE1
'Andımız' kararına, itiraz reddedildi! Danıştay süreci bitti sıra Anayasa Mahkemesinde
Geçim sıkıntısı, enflasyon ve gelecek kaygısı: Vatandaş depresyonda
Son 5 yılda yabancılara satılan arsa ve araziler dudak uçuklattı!
Eski Emniyet Müdürü’nden Avukat Mehmet Yıldırım hakkında suç duyurusu: “Beni yalan beyana ve iftira suçuna zorladı”
Skandala sırtını döndü: 'Sahte diplomalı 400 akademisyen' iddiasına YÖK'ten suç duyurusu
Kamu işçisine zamda ikinci teklif tarihi ne zaman? Masadaki zam oranı ortaya çıktı
Gözaltına alınan fenomen çift Neslim ve Kıvanç Güngen’in Euro saçtığı görüntüler ortaya çıktı: Nereden geliyor bu derenin suyu?
Sultanahmet Meydanı'nda muhteşem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması!
Türkiye işsizlikte Avrupa'yı üçe katladı