Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Ahmet Aras Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıda birçok gündem maddesi görüşüldü. Aras, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı MenteşeAkyaka güzergahında indirimli olarak ulaşım hakkı bulunan öğrencilerin biniş ücretinin 1 TL olması maddesini oylamaya sundu.
MenteşeAkyaka güzergahının 1 TL olmasına ilişkin madde meclis üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi. Söz konusu kararla, MenteşeAkyaka hattında toplu taşıma hizmeti sunan araçlardan yararlanan ve ilgili mevzuat kapsamında indirimli ulaşım hakkı bulunan öğrencilerin, sosyal yaşama daha aktif katılması bekleniyor.

Marmaris Manşet'ten Arzu Uğurcan'ın haberine göre, öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmayı, eğitimlerine ve sosyal yaşamlarına destek olmayı öncelediklerini ifade eden Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Muğla’mızda öğrencilerimize belli güzergahlarda 1 TL uygulamasını başlatmıştık. MenteşeAkyaka güzergahını öğrencilerimiz çok yoğun kullanıyor. Öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine MenteşeAkyaka güzargahında 1 TL uygulamasını hayata geçirmeye karar verdik” açılamasında bulundu.

halktv.com.tr
Kaynak:Marmaris Manşet
Fatih Altaylı AKP'nin seçim kazanma planını madde madde açıkladı: "Şimşek'i 2026 sonunda kovarlar!"44 izlenme
Yangın tüpünün fiyatı bir gecede neredeyse iki katına çıktı30 izlenme
Vatandaş böyle tasarruf istiyor: “Saraylardan, uçaklardan, lüks makam araçlarından tasarruf”39 izlenme
Halil Falyalı cinayetinde Söylemez çetesinin kilit ismi gözaltında95 izlenme
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı duyurdu: Rakıya zam geldi!85 izlenme
Menemen’de AKP'li meclis üyesi CHP’lileri cezaevi ile tehdit etti!92 izlenme
Erdoğan'a 'İsrail' protestosuna dokuz gözaltı35 izlenme
Sokak röportajında Erdoğan’ı eleştiren CHP üyesi gözaltına alındı42 izlenme
Yandaş kanal, Kazdağları’ndaki katliamı protesto edenleri hedef gösterdi !
Gazcı trol Abdurrahman Uzun'dan tepki çeken sözler: "Alkolden alınan vergiler hocalara gitmiyor"
Dozerler girecek diye ekipler geri gönderilmişti, skandal büyüyor: Enkazda hala canlı insanlar var!
İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak kömürler çürümeye terk edildi!