Okul müdürü ile 3 öğretmen yaralanırken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Konuklu Mahallesi’nde bulunan Konuklu İlkokulu’nda dün yaşandı. Okul çıkışında ana kapı yerine yangın merdivenini kullanmak isteyen bir öğrenci, öğretmenleri tarafından uyarıldı. Öğrenci, eve giderek öğretmeninin kendisine tokat attığını iddia etti. Bunun üzerine öğrencinin yakınları okula gelerek, okul müdürünün odasına girdi. Burada öğretmenlerle tartışan ve arbede çıkaran şüpheliler, okul müdürü Rıdvan Eviz ile öğretmenler Muhammet Aksoy, Sedat Adıgüzel ve Emine Polat Zencirci’yi darp etti. Olay sırasında öğretmenlerden biri cep telefonuyla görüntü çekti.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı öğretmenler, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Tedavilerinin ardından taburcu edilen öğretmenler, bugün okula geldi. Olayla ilgili 4 şüpheli ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Yaşanan olayın ardından öğretmenler, bugün Öğretmenler Günü’nü buruk kutladı. Okul müdürü Rıdvan Eviz, “Öğretmenler olarak çok üzgünüz, böyle bir olayı tasvip etmiyoruz” dedi. Öğretmenlerden Muhammet Aksoy ise “Dün bir öğrencimizi uyardığımız için okula konuşmaya gelen 4 yakını tarafından ben ve öğretmenimiz şiddete uğradık. Bunlar, eğitimciler olarak tasvip etmediğimiz olaylar. Üzgünüz bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istiyoruz” diye konuştu. Sedat Adıgüzel ise “Bugün Öğretmenler Günü’ne özel okulumuzda birçok program hazırlamıştık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir kutlama hazırlamıştık. Dün de aslında bunun provalarını yapacaktık. Gerçekten üzüldük, bugün hiçbir öğretmenimiz kutlama yapmak istemiyor” dedi. Emine Polat Zencirci de “Bu tarz olayların yaşanması bizi gerçekten üzüyor. Kimsenin başına gelmesini istemiyoruz” şeklinde konuştu.
Yeniçağ
Bahçeli'nin şikâyetiyle tutuklanmıştı: Tahliye olan Emekli Kurmay Albay Orkun Özeller'den ilk açıklama!
İmza kampanyası başlattılar: "Alkoldeki fahiş vergi, yaşam tarzı müdahalesidir"
AKP’li Somyürek’in yükselişi baş döndürdü!
Bakanlık raporu ortaya çıkardı: SGK'nın açığının kapatılması için milyarlar aktarıldı!
Bir zamanlar AKP'nin gözde yazarı olan Abdurrahman Dilipak açıkladı: Kimin paralarına el konulacak?
Türkiye'nin ilk dijital parası Turcoin'de büyük dolandırıcılık!
Et ve Süt Kurumu zam açıklaması yaptı: Fiyatların istikrarı için gerekli araçlar kullanılacak
Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi, tahliye edilmedi
Kartalkaya davasında tutuklu sayısı 20’ye yükseldi! Gözler 27 Ekim’de
Tamer Paradağlı
Sedat Peker'in 'FETÖ' iddialarının ardından çok konuşulacak çıkış!
ÇYDD’den anlamlı 29 Ekim kutlaması: 500 öğrenciye barınma bursu
"Evliliğin çok eşli olması gerektiğini söyleyenlerin hepsi yanılıyor"
"Referandum'da oy hırsızlığı yapıldı! Halk AKP’ye Osmanlı tokadı vuracak!”