Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayıp Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan orman yangınında yangına müdahale eden 24 kişilik ekipten 10'u, alevlerin yön değiştirmesi sonucu yangının içinde kaldı. Alevlerin içinde kalan 10 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler Ankara Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Adli Tıp önünde toplanan hayatını kaybedenlerin yakınları ve arkadaşları gözyaşları içinde beklerken, yetkililerden bilgi almaya çalıştı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı Adli Tıp Kurumu'na geldi.
BAKAN'A TEPKİ BURADA MI ÖLDÜ MÜ KALDI MI?
Yangını söndürmek için giden ve kendisinden haber alınamayan bir kişinin yakını ise Bakan Memişoğlu'nun konuşmasının ardından, "Burada mı, öldü mü, kaldı mı, nerede, biri bize yardımcı olsun, kimse bir şey söylemiyor" diye tepki gösterdi. Memişoğlu'na tepki gösteren vatandaş AFAD görevlisi tarafından sakinleştirildi.
YAKINLARININ DURUMLARINI VALİYE SORDULAR
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'ndan da bilgi almaya çalışırken, 'Sosyal medyada isimler paylaşılmış bunlar doğru mu değil mi? dediği duyuluyor. Vali Yiğitbaşı ise vatandaşa 'Sizi biraz dinlendirelim öyle konuşalım' diyor. Bunun üzerine vatandaş "Ben dinlenmek istemiyorum niye dinleneceğim? Bize bilgi verin' dediği duyuluyor.
VALİ: BEYEFEDİYE İÇERDE BİLGİ VERİN
Bunun üzerine Vali Kübra Güran Yiğitbaşı yanındakilere "Müsait bir odaya alın beyefendiyi açıklama yapalım kendisine" dediği görülürken Şehit yakını vatandaş yanındakiler tarafından götürüldüğü görülüyor.
Tele1
Skandal ortaya çıktı: Bin kişi bilgisi dışında sandık kurulu üyesi olarak yazıldı, oy kullanamadı
Muharrem İnce: Siz kime Amerika’yı anlatıyorsunuz?
Merkez Bankası’ndan bayram öncesi para basımında rekor
Bunu da gördük: Çarşı pazarda boş gözleme dönemi...
AKP'li Şanlıurfa belediyesinin gıda yardımlarını zenginlere yaptığı ortaya çıktı!
Erdoğan'dan yardım istemişti: Türkiye'nin sanayi devi iflas etti binaları satıldı
Bize bakıp dinden soğuyorlar
Koronavirüs tablosuyla dalga geçen AKP'li Gaziantep Belediyesi'ne sosyal medyada tepki!
Bedava dağıtılan biletlerin yarattığı devasa kamu zararını gösteren fotoğraf
CHP'li Belediyeden işçilere rekor zam! En düşük maaş 47 bin 554 TL oldu
AKP'li iş insanından tepki çeken paylaşım: 'Çocuk İstismarı'ndan beraat etti, polis konvoyunda gövde gösterisi yaptı!
YSK Başkanı açıkladı! İstanbul seçim sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu önde!
Kılıçdaroğlu'ndan açılış mesajları: "Bugün ülkenin kaderini değiştirme günüdür"
'Erdoğan kendini aklamak istiyor'