Zengin bir ülkeyiz, toprağımız bereketli, insanımız çalışkan, üç tarafımız deniz. Ama maalesef kötü yönetiliyoruz. Demokrasi olmazsa, adalet olmazsa ülkede asla huzur da olmuyor refah da olmuyor. Kendileri çeşitli mağduriyetlerini dile getirerek bir krizden sonra 60 bin atanmamış öğretmen için 'Madem atamayacaktın neden okuttun' diyerek, Erbakan'a 'Yaş 70 iş bitmiş' diyerek, iktidara geldiler. O şimdi o yaşlarda biz onun o sözleri söylediği yaştan genciz. Biz onun yaşına laf edecek değiliz. Bu milletin seçtiklerine saygı göstermeyip onları toplayıp hapse atacaksın, kendinden sonraki iktidara yargı darbesiyle mani olmaya çalışacaksın sonrada 'Oturun kardeşim' diyeceksin. Çatalca'yı gösteriyorum. Korkuyu evde bırakanlar burada. Bu meydan 265 gündür haysiyetlerine kast edilen, yapmadıklarını yapmış gibi TRT'den yandaş medyada yayınlanan seçilmişlerine sahip çıkıyor.
TRT'den canlı yayına varız diyorlardı kanun teklifi verdik, 'Yokuz' dediler. Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz, Ekrem Başkana kefiliz. Biz canlı yayın istiyoruz. Savcısına güvenen karşımıza çıksın, görelim.
Ekrem Başkanın iftar vakti 30 yıllık diplomasını iptal ettiler. Sahurda gözaltı yaptılar. 4 gün sonra ön seçim yapılmasın diye denk getirdiler. Büyük bir dayanışma ile 15,5 milyon kişi cumhurbaşkanı adayını seçti. Geldiler, seçtiler, tarihe geçtiler. Biz o günlerde de çok söyledik; Ey Erdoğan, adayımı bırak, sandığı getir, adayımı yanımda, sandığı önümde istiyorum. Bu sloganla Ekrem Başkanın köyünün en yaşlısına imza attırarak kampanyaya başladık. Yeminli Mali Müşavirlerle saydırdık, 25 milyonluk her imza namusumuz gibi bize emanettir. Buradan ilan ediyorum; 75'inci eylemimiz Kayseri'de. Dünya tarihinin en büyük imza kampanyası.
Birçok hukuksuzluk var ama şimdi bambaşkası ile karşı karşıyayız. Ak Toroslar çetesinin şimdiki hedefinde namuslu yargı mensupları var. Diploma davası vardı, aynı zamanda İstanbul il Başkanlığı davasına bakan mahkeme YÖK'e zor sorular sordu. Kendisini Kahramanmaraş'a sürdüler. Ahmak davasına bakan Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi hakimini Samsun'a sürdüler. Hakaret davssına bakan 17. Asliye Mahkemesi'nde karşı oy kullanan hakimi başka yere sürdüler. İhaleye fesat davasına bakan Büyükçekmece hakimine mülakat verilmiyor. Niye mülakat vermiyorsun onu söyle dedi, yok. Beraate karar verdi, Maraş'a sürdüler. Bilirkişi davasına 2. Asliye Ceza Mahkemesine bakan hakimleri değiştirdiler. İBB davası dünyanın en büyük duruşma salonunu yapıyorlar. 40'ıncı Ağır Ceza Mahkemesine ikinci heyet hazırlıyorlar. Millet demez mi 40'ıncı mahkemeye özel heyet hazırlandı. Demişler ki 'Yerlerse minareden at beni, in aşağı tut beni'. And olsun ki bu cesur kararları veren, hukukun gereğini yerine getiren bu savcıları, iki kez kararname çıkacakken 23 Mart'ta bir hakim 9 kişiyi tutuksuz yargılama kararı verdi diye onları diğer mahkemelere tutuklatıp hakimi de icra mahkemesine verdiler; bu cesur kararları verenleri unutmayacağız. Teker teker yazıyorum. Kim ki doğru karar verdi diye ara kararnamelerle kendisine zulm diğerlerine ibret olsun diye sürülüyorsa günü gelip seni o sürüldüğünde yerde bulmayanın, alnından öpmeyenin görecek yüzü olmasın. Söz veriyorum. Ordudan attığı teğmenleri geri getirip onların rutbelerini takmayan namussuzdur. O rejim kimi üzdüyse onu korumak, bütün mağdurlarına sahip çıkmak namus borcudur. İsmet Paşa'nın bize mirası; namussuzlar kadar namusluların da cesur olmasıdır. Bakan evlatlarının devri kapanıyor, vatan evlatlarının devri yaklaşıyor.
Ben 15 sene önce taraftım. Ben rahmetli Kuddisi Okkır'ın tarafındaydım, Mustafa Balbay'ın Mehmet Haberal'ın tarafındaydım. Tayyip Bey Zekeriya Öz'ün tarafındaydı, onun altına Mercedes veriyordu. 15 Temmuz sonrası sıçan gibi kaçtılar. Benim Mustafa Balbay'ım İlker Paşam alnı açık başı dik geziyor hala. Biz doğru taraftayız.
Biz müesses nizamın tekerine çomak soktuk. Nizam kimin iktidar kimin muhalefet olacağına karar veriyordu. Biz CHP'yi Türkiye'nin birinci partisi yaptık. Biz Zafer Partisi Genel Başkanı ile DEM Parti'nin El Genel Başkanlarını aynı meydanda birlikte alkışlattık. Bu ülkede meselenin sandığa sahip çıkmak, diktaya direnmek olduğunu, seçimlerin aslen bir referandum olduğunu açıkça söyledik. Biz buradayız, partimiz de ittifakımız da burada. Otokratların adayı kimse çıksın karşımıza. Tayyip Beyse, Tiktokçu Hakansa da damatsa da evlatsa da çıksın karşımıza. Demokratların adayı Ekrem İmamoğlu'dur. İmamoğlu yoksa kim aday olacakmış, çekin meydanı kimmiş İmamoğlu'nun vekilleri. Köyde, tarlada, fabrikada, iş yerlerinde, kapı kapı 'Aday benim, ben anlatacağım' diyeceğiz. Hepinize inanıyorum. Benim umudum sizdedir. Ben size güveniyorum."
halktv.com.tr
Son anket sonuçları açıklandı: Saray'da herkes bir partinin oyunu konuşuyor!
Tabloyu yayınladı: 'Hani en düşük memur maaşı 22 bin lira olacaktı?'
DSP’nin belediye başkanı adayının evinden 15 kamyon çöp çıktı
Gazeteci Fatih Ergin gözaltına alındı
Böcek ailesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Kan kusarak taksiye koştular! Taksici dehşet anlarını anlattı
İBB metro sabotajcıları için harekete geçti: Suç duyurusunda bulundu
Erdoğan, Bahçeli, Hulusi Akar ve Hakan Fidan 'Sedat Peker'in iddiaları hakkında neden sessiz kalıyor?
İmamoğlu Erzincan'dan seslendi: "Salon vermesen ne olur, meydanlara sığmıyoruz"
“Rus askerleri kadınlara tecavüz ediyor, halka ateş açıyor”
Kağıt toplayıcılar işsiz kalacak!
Vergi Uzmanı hesapladı: Maaşlar yıl sonuna kadar ne kadar azalacak?
94 sandık kaldı! İşte Maltepe sayımında son durum!
AKP'li ilçe başkanının İl jandarma komutanıyla çekildiği fotoğraf Meclis gündeminde
Alçaklar, TBMM Başkanvekili CHP'li Levent Gök'ü de linç etmek istemiş !