Gürlek ile ilgili iddialarını sürdüren Özel, Adalet Bakanı'nın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunu da dinlediğini öne sürdü.
CHP Genel Başkanı Özel, şunları söyledi:
"Akın Gürlek Erdoğan ile kriptolu telefondan konuşuyor. Yakınlarına da ‘Merak etmeyin, ben Erdoğan’ı da dinliyorum. Bana bir şey yapamazlar’ dediği söyleniyor. Ses kaydına alıyor telefon konuşmalarını. Akın Gürlek'in bilgi olarak verdiği İmamoğlu'nun babasının bahçesinde 10 küp altın bulduk meselesi yalan ama Erdoğan'a buldum, kanıtı bende, merak etme diyor. Aile Erdoğan'ın Gürlek tarafından buna inandırıldığını söylüyor. Böyle atipik bir durumla karşı karşıyayız. Önünde sonunda ortaya çıkacak her şey. Herkes aklını başına alsın. AK Parti'de büyük bir rahatsızlık var. Kendini Türkiye şerifi gibi görüyor. Yargıyı arındıracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkes aklını başına alsın.
Bunlar sizin arkadaşlarınız ve ailelerine, sizlere tehdit olmaya başladı. Kendi düşen ağlamaz. Sonra ağlamayın. Çok şey biliniyor ve konuşuluyor. Bu adamın çeşitli mafyatik gruplarla bağlantı kurmaya çalışmaları filan... Ne duyuyorsanız oturun, bir araya gelin. Birbirinizle bu bilgileri paylaşın. Milli güvenlikle ilgili bir sorun. Cumhurbaşkanını yanıltmakta."
Sözcü
İstanbul'un göbeğinde sabah temizliği yapan belediye görevlileri kaldırımda el bombası buldu
Dilan Polat ve Engin Polat yeniden cezaevine mi girecek? Yeni iddianamede yok yok
AKP'ye normal, CHP döneminde ‘suç’
Ekrem İmamoğlu'ndan bir tepki daha: "Savunma hakkımı bile çaldınız"
Atatürk’ün ismi yeniden yazılacak!
Limon üreticisi ağlıyor, ağaçlar tek tek sökülüyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çiftci: "Narin cinayeti tamamen aydınlatılıncaya kadar bu davanın takipçisi olacağız"
Adalet vurgusu: Nasuh Mahruki’nin tutukluluğuna itiraz!
Abdülatif Şener'den flaş dolar yorumu!
İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa etti
İktidarın gizli planı ifşa mı oldu? O banknotlar sosyal medyayı salladı!
AKP'li Gökçeklerin kanalı Beyaz TV, sokağa çıkma skandalında suçu vatandaşa yıktı ! Tahir Sarıkaya hakaretler savurdu 'Aç gözlüler !'
Erdoğan'ın imzasıyla üniversite harç ücretlerine büyük zam! İşte yeni harç ücretleri
4 ay önce söylediği bu sözleri yuttu, AKP'ye geçti: "İktidarın gücüne karşı kaç kişi çıkar? Bir Emrullah Akpunar çıkar. Bu partiden geldim, bu partiden giderim"