6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde konteyner kentlerde yaşayan depremzedeleri hedef alan Nagehan Alçı büyük tepki topladı.
Alçı, depremzedelerde para harcama refleksinin zayıfladığını ve bazı vatandaşların konteynerlerden çıkmak istemediğini iddia etti:
"Acı ve mağduriyet çok ama her şeyi sonsuza kadar devlet veremez. Maalesef bölgede depremzede rehaveti oluşmuş!
Konteyner kentlerde devletin sağladığı elektrik, su ve ısınmanın yanı sıra devamlı gelen gıda ve temel ihtiyaç yardımları nedeniyle maalesef bazı depremzedelerde para harcama refleksi kaybolmuş. Bütün kısıtlı imkan ve zorluklara rağmen bu nedenle konteynerlardan çıkmak istemiyorlar..."
Alçı'nın bu özlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Tepki gösteren isimlerden biri de Özgür Özel oldu. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeni ile deprem bölgesinde olan CHP Lideri Özel, Alçı'yı hedef aldı. Hatay'da katıldığı programda konuşan Özel, "Depremzede rehaveti varmış. Ekmek elden su göldenmiş. Elektrik, su parası yokmuş, bu depremzede rehavetmiş o konforu bırakamıyormuş. Allah o konforu bir gün olsun inşallah sana nasip etsin" dedi.

halktv.com.tr
Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı
TCDD de satışa çıkıyor! Satılması için bakın hangi kılıfı buldular?
AKP'li vekil 'Erdoğan bizim mabudumuz (ilahımız)' dedi, Meclis karıştı !
Kriz Anadolu'da! Diyarbakır'da 50 şirket, konkordatoya başvurdu!
Gri pasaport skandalıyla gündeme gelmişti: Aday gösterilmedi
Zekeriya Öz’ün prensi, uyuşturucu baronu Zindaşti’yi bırakan hakimlik Kavurmacı’yı da bırakmış!
‘Geçinemiyoruz’ diyenler ülke genelinde eylem yaptı: ‘Yoksulluğun üstünü örtemezsiniz’
Türkiye’ye gelen Rus turist sayısında büyük düşüş!
İlber Ortaylı: Atatürk olmasaydı İstanbul'u turist gezisinde görürdük
Bir yılda 700 milyar lira zarar eden Merkez Bankası'nın yöneticilerinin maaşları
Ali İhsan Yavuz'dan itiraf gibi açıklama! "Cumhurbaşkanımız siyasi ömrünü azaltmış oluyor"
Türkiye’de vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar! ABD’den gelen teklife hayır diyemedi…
İşgal Ukrayna'da, yaptırımlar Rusya'da, kuyruklar Türkiye'de! Depodan getirilen Ayçiçek yağları daha yerine konulmadan kapışıldı!
Ankara'nın göbeğindeki utanç gösterisi Meclis gündemine taşındı