Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'ye yüz siniri ameliyatı yapıldı.
Gaziantep'te, 22 Aralık'ta, oturdukları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında başından ağır yaralanan Asiye Ateş'e, sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, 26 Aralık'ta 4 saatlik operasyonla sırtından ve bacağından alınan dokular nakledildi.
Bir süre yoğun bakımda kalan Asiye, ardından normal servise çıkarıldı. Asiye Ateş'in ağza dal veren sinirlerinde tahribat olduğu, bu nedenle yeni ameliyatlar yapılacağı açıklandı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete de Asiye'nin son sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yaptı.
Asiye'nin kulaktaki hasarı ve yüz sinirlerine yönelik ameliyat yapıldığını söyleyen Prof. Dr. Çete, “Hastamız Asiye Ateş'in bilindiği üzere daha önce doku nakilleri yapılmıştı. Hastamıza dün itibarıyla kulaktaki hasarına ve yüz felcine yönelik sinirle ilgili operasyonları yapılmıştır. Genel durumu iyi, hayati bulguları normal olan hastamızın takibi devam etmektedir" dedi.
halktv.com.tr
Saray’daki iftara katılanlar 'görevli izinli' sayıldı, giderler MEB bütçesinden karşılandı!72 izlenme
İzmir'de Eğitim Skandalı ! Öğretmenden öğrenciye yumruk !707 izlenme
Üsküdar'da skandal seçmen 'yüklemesi'167 izlenme
Asgari ücrette pazarlık süreci başladı! İkinci toplantı tarihi belli oldu41 izlenme
KKTC polisinden Falyalı cinayeti açıklaması: "Polise henüz ulaşmamış bazı özel kamera görüntüleri var"55 izlenme
Devletin kasasına girecek milyonlar şirkete bırakıldı!53 izlenme
Vatandaş, camide 'ön safta' namaz kılmak isteyen Bakan Kurum'a yerini vermedi!542 izlenme
Başkanlık sisteminin sonuçlarından AKP'liler de şikâyetçi: Bakanlara ulaşılamıyor!105 izlenme