Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan kaleme aldığı yazılı açıklama, DEM Parti heyetinin üçüncü ziyaretinden sonra 27 Şubat'ta kamuoyuyla paylaşıldı. Öcalan, bu mektup aracılığıyla PKK'ya silah bırakma çağrısı yapmıştı.
PKK ise bu çağrı kapsamında 57 Mayıs tarihleri arasında kongresini toplamış, 12 Mayıs tarihinde ise kendini feshettiğini duyurarak silah bıraktığını açıkladı.
Terör örgütü PKK'nın fesih kararının yankıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 yıl boyunca “başdanışmanı” olarak görev yapmış olan İlnur Çevik, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.
Çevik, paylaşımında “Kandildeki PKK yöneticilerine nereye gönderilmek istersiniz diye sorulmuş. Soran bizim devlet... Yani benim yıllardır dediğime gelmişler. Çoğu İsveç demiş” ifadelerine yer verdi.

Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay! 4 çocuk annesi TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğun yanına kaçtı26 izlenme
Lifli Besin ve Gıdalar Nelerdir?36 izlenme
Merkez Bankası para basma rekoru kırdı33 izlenme
Yandaş Akit önünde Ferdi Zeyrek protestosuna polis izin vermedi!21 izlenme
TBMM Komisyonu’nda CHP'li vekilden Varank'a 'İmamoğlu' tepkisi: "Hırsız arıyorsanız yanınıza, sağınıza solunuza bakacaksınız"11 izlenme
AKP'nin işçisiz asgari ücret planı!7 izlenme
Otomobil ve sigaraya yeni ÖTV zammı geliyor!36 izlenme
Tartışma yarattı tepki yağdı! ‘Cennet’e asansör ‘cehennem’e seyir terası!72 izlenme