Polis, Manisa'da baskın yaptığı evi soyarken kameraya yakalandı !

1499 izlenme 23 Ağustos 2017
Reklamlar
Manisa'da baskın düzenlenen evde soygun yapan ve kameralara yakalanan polisle ilgili Emniyet'ten açıklama geldi. Açıklamada, polisin görevden uzaklaştırıldığı, adli ve idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan R.T’nin kaldığı ikamette yapılan aramada görevli olan polislerden A.V.H., arama sırasında evdeki ziynet eşyaları ve 400 TL parayı çaldığı kameraya yansıdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Faşistlerin tutumunu kınıyoruz" Almanya'nın sınır dışı ettiği Afgan 'Lions-Cartel' suç örgütünün lideri Bahçelievler'de otelde yakalandı! Vatandaş gözyaşlarını tutamadı isyan etti 'Cebimde ekmek almak için 1,5 lira yok. Benim gibi milyonlar var!' Bakan Koca açıkladı: 64.935 yeni vaka tespit edildi, 72.106 kişi sağlığına kavuşurken, 162 kişi hayatını kaybetti!