İstanbul’da farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait lüks araçlar mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verildi.

Lüks araçlar Fatih, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü ve Beşiktaş’ta görev yapacakları konumlara getirildi. Vatandaşlar, Ayasofya Meydanı’nda araçlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“FİLM ÇEKİLİYOR SANDIK”
Araçları görünce yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Adem Yörük, “Böyle kötü işlere karşıyız. Bizler haklı kazançla hayatımızı yaşayan insanlarız. Her kötü işin sonu neticede böyle oluyor. Araçları ilk görünce film çekiliyor sandık ama gerçekmiş” dedi.

DEĞERLERİ 100 MİLYON LİRADAN FAZLA
Aralarında Porsche, Ferrari, Bentley ve Mercedes gibi markaların da bulunduğu araçlar, ‘Comanchero’ suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilmişti.
Araçların piyasa değeri 100 milyon liranın üzerinde olduğu öngörülüyor.

ABD ve Avustralya tarafından kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Hakan Ayık’ın (Reis) liderliğini yaptığı ‘Comanchero’ suç örgütü geçen Kasım ayında çökertilmiş, operasyonda 39 şüpheli yakalanmıştı.

BAKAN YERLİKAYA DUYURMUŞTU
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen 23 aracın mahkeme kararınca emniyete verildiğini duyurmuştu.

Yerlikaya, “Artık bundan böyle bu araçlar suç örgütlerinin değil, polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır. Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun” ifadelerini kullanmıştı.
alaturkaonline.com
10 bin futbol sahası büyüklüğünde alan ranta teslim edildi44 izlenme
İtibardan tasarruf olmaz 2: KKTC’deki külliyenin maliyeti 4.5 milyara dayandı52 izlenme
Atatürk’ü yok sayan Diyanet’e ders olsun!143 izlenme
'Kuran okumayı bilmeyen seçmenin, Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz, hakkımı helâl etmiyorum!' diyen Sümeyya Avcı gözaltına alındı!99 izlenme
Erdoğan'ı zora sokacak açıklama: Fiyatları hükümet arttırdı!43 izlenme
Başkanlığının en korkunç günü! Trump için azledilme sesleri!142 izlenme
Narin'in amcası telefon kayıtlarını silmiş51 izlenme
Mansur Yavaş'tan yeni kampanya “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin”75 izlenme
İçişleri Bakanlığı ile AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışık' polemiğine tepki yağdı!
AKP'li belediye başkanının seçim kolileri deprem yardımı çıktı!
Emre Belözoğlu, Seçil Erzan'a verdiği parayı iş insanından almış
Büyükçekmece belediye başkan yardımcısı hakkında tahliye kararı