İstanbul’da farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait lüks araçlar mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verildi.

Lüks araçlar Fatih, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü ve Beşiktaş’ta görev yapacakları konumlara getirildi. Vatandaşlar, Ayasofya Meydanı’nda araçlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“FİLM ÇEKİLİYOR SANDIK”
Araçları görünce yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Adem Yörük, “Böyle kötü işlere karşıyız. Bizler haklı kazançla hayatımızı yaşayan insanlarız. Her kötü işin sonu neticede böyle oluyor. Araçları ilk görünce film çekiliyor sandık ama gerçekmiş” dedi.

DEĞERLERİ 100 MİLYON LİRADAN FAZLA
Aralarında Porsche, Ferrari, Bentley ve Mercedes gibi markaların da bulunduğu araçlar, ‘Comanchero’ suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilmişti.
Araçların piyasa değeri 100 milyon liranın üzerinde olduğu öngörülüyor.

ABD ve Avustralya tarafından kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Hakan Ayık’ın (Reis) liderliğini yaptığı ‘Comanchero’ suç örgütü geçen Kasım ayında çökertilmiş, operasyonda 39 şüpheli yakalanmıştı.

BAKAN YERLİKAYA DUYURMUŞTU
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen 23 aracın mahkeme kararınca emniyete verildiğini duyurmuştu.

Yerlikaya, “Artık bundan böyle bu araçlar suç örgütlerinin değil, polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır. Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun” ifadelerini kullanmıştı.
alaturkaonline.com
'Milli Şef' İsmet İnönü 48 yıldır eserleriyle yaşıyor...44 izlenme
Bu ilk ölüm tehdidi değilmiş! Yandaş Sevda Noyan ‘Tehdit makinesi’ çıktı, İşte Noyan’ın kirli geçmişi406 izlenme
7 yıl hapsi duyunca koşa koşa geldi16 izlenme
İşçiler emeğinin karşılığına alamayınca kendi diktikleri binanın tepesinde intihara kalkıştılar41 izlenme
9 yıl babası istismar etti, kimse inanmadı269 izlenme
Robert De Niro canlı yayında tek bir şey söyledi: Trump’ı s..eyim!131 izlenme
Referandum iptal edilebilir869 izlenme
Bakanlıktan "çiftçilere destek primini ödemeyin" talimatı!120 izlenme
Türkiye gittikçe kuyruklara alışıyor! Yozgat’ta vatandaşlar ucuz et alabilmek için Et ve Süt Kurumu mağazası önünde kuyruk oluşturdu!
Barış Pehlivan cezaevinden yazdı! “AKP yine iktidarda ben yine tutuklu gazeteciyim”
Mustafa Balbay: CHP iktidarını kuracağız
Bunu söyleyen bir profesör! "Kadınlara oy vermeyeceğim"