Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın geçtiğimiz pazartesi günü Ukrayna'nın Kremençuk kentindeki AVM'ye düzenlediği füze saldırısına ait yeni bir görüntü paylaştı. Bakanlık tarafından paylaşılan görüntüde, Rusya tarafından düzenlenen füze saldırındaki füzelerden birinin büyük bir şiddetle parka isabet ettiği görüldü.

Rus ordusunun geçtiğimiz pazartesi günü AVM'ye düzenlediği saldırı sonucunda 18 kişi hayatını kaybetmiş, en az 59 kişi ise yaralanmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, AVM içinde binden fazla kişinin bulunduğunu öne sürmüş, "Bu hedef dışı bir füze saldırısı değil, bu hesaplanmış bir Rus saldırısı" demişti. Rusya saldırıda AVM yakınındaki bir mühimmat deposunu hedef aldığını iddia ederken, Ukrayna AVM yakınında mühimmat deposu bulunmadığını açıklamıştı.
İHA
AFAD açıkladı: "184 artçı depremin yaşandığı İstanbul'da risk devam ediyor"
AKP'li belediye suya zam yaptı, "Olması gerekeni yaptık" dedi!
AKP Milletvekili Şirin Ünal hakkında suç duyurusu!
Ekonomist Güldem Atabay: "Ekonomi yönetimi sınıfta kaldı"
Erdoğan’dan İmamoğlu ve Yavaş’ı devreden çıkaracak yasa
Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukattan ilginç savunma: "Hafıza kaybı yaşadım"
'Asıp kesen Pelikan ekibi dut yemiş bülbüle döndü'
Ordu Valisi Yavuz hakkında ‘CHP ve İmamoğlu’na küfür edip T.C.’yi küçümsedi’ gerekçesiyle savcılığa suç duyurusu!
Kılıçdaroğlu'nun çağrısına uydu, KYK borçlarının faizleri silindi!
TRT'den skandal tanıtım! TRT'nin dijital platformu Tabii’nin lansmanına katılan ünlülerden "Arapça" selam vermeleri istendi
AKP’li belediyeden tartışmalı ihale: '127 yerine 539 milyon lira ödenecek'
Diyanet İşleri Başkanı'nın '1 aylık maaşını depremzedelere bağışladığı' açıklamasına TİP'ten yanıt: "Maaşın yetmez, arabalarını ver!"
Depremzedelerden tepki: AFAD evleri yapmak için milyonlarca lira istemiş
Ankara anlaşmadan çekildi, Türkiye 1 milyar dolar ceza ödeyecek! Deniz Yavuzyılmaz: "AKP’li beceriksiz yöneticiler ödesin!"