Rusya'nın, Ukrayna'ya yönelik 24 Şubat'ta başlattığı saldırılar 19 gündür devam ederken, Rusya'nın stratejik askeri noktalar haricinde sivil alanları da hedef alması sonucu birçok kişi hayatını kaybediyor. Rusya'nın bugün vurduğu Ukrayna'nın doğusunda yer alan Harkov ve Donetsk bölgelerinde de çok sayıda sivil yerleşim alanı zarar gördü.

Donetsk'te şehir merkezini hedef alan Rusya, Harkov'da ise vatandaşların yaşadığı çok katlı binaları bombaladı. Olay yerine gelen birçok kişi ve arama kurtarma ekibi göçük altında kalan insanlara ulaşmaya çalışıyor. Saldırılar sonrası, can kaybı ya da yaralılara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
İHA
Atatürk Evi’ne yok Keşkek Evi’ne var!
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün dergisinde gerici ifadeler: Kurtuluş Savaşı gençliği yıkıma uğratmış!
'Teksir kâğıdı nedir bilir misiniz?' diyen Erdoğan'a Yayıncılar Birliği'nden yanıt: "Türkiye'nin kâğıt fabrikaları hurda fiyatına satıldı"
ABD'den dikkat çeken araştırma: Türkiye yoksulluk tehlikesinde
28 Şubat generallerinin rütbeleri söküldü!
Ormanı yakan FETÖ'cünün telefonu incelemeye alındı
10 parmağında 10 marifet! SÖZCÜ okunmasını yasaklayan AKP'li başkana soruşturma izni çıktı!
Gazeteci İsmail Arı gözaltına alındı
Dolar rekor üstüne rekor kırınca, Erdoğan'ın sözleri yeniden gündem oldu! 'Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim ben. Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var!'
Bütün binaları yıkılan AKP’li müteahhit böyle ihya oldu: Kimseyle rekabet etmeden yüzlerce ihale aldı
Kasa kasa domatesi çöpe döktüler! Vatandaş ise tane tane satın alabiliyor
Türkiye, eğitime yapılan yatırımda sondan üçüncü oldu
Kılıçdaroğlu'ndan "Sığınmacılar ve Kaçaklar" videosu: "Ne Suriye ne Irak ne de Avrupa Birliği kalır"
İPhone 8'in fiyatı 5.000 dolar olsaydı alır mıydınız ? İbretlik cevaplar !