Rusya, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhanks bölgelerini vurdu, 8 sivil öldü!

41 izlenme 06 Haziran 2022
Reklamlar

Rus ordusunun, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhanks bölgelerine gerçekleştirdiği saldırıda 8 sivil hayatını kaybetti.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusu ülke genelinde sivil yerleşimleri vurmayı sürdürüyor. Rus birlikleri son olarak Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk bölgelerine saldırı gerçekleştirdi.

Saldırının ardından Ukrayna Ordusu Müşterek Kuvvetler Grubu tarafından yapılan açıklamada, "Son 24 saat içinde Rus birlikleri Donetsk ve Luhansk bölgelerinde çok sayıda yerleşime ateş açtı.

Saldırılarda en az 8 sivil hayatını kaybetti, 4 sivil ise yaralandı. Rus ordusu, 40 konut binası dahil olmak üzere 56 sivil yerleşime hasar verdi. Kurtarma ekipleri, çatışma bölgelerinden bin 491 kişiyi tahliye etti" denildi.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel yeniden genel başkan seçildi CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: "21. yüzyılın Türkiye'sinde "kopyala-yapıştır" yöntemiyle tutuklama yaptılar" Muharrem İnce iktidarı bombaladı, AKP'lilerin Şehitlerle ilgili sözlerini tek tek hatırlattı ! İmamoğlu açıkladı: Evsiz vatandaşlar için eski İETT otobüsleri bakımevine dönüştürüldü