Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ederken, Rus ordusu sivil yerleşimleri vurmayı sürdürüyor.
Rus askerleri son olarak Ukrayna'nın Luhansk kentinde 100 yıllık geçmişi olan tarihi bir okulu hedef aldı. Rus saldırısının ardından okul ağır hasar alarak kullanılamaz hale gelirken, Luhansk Valisi Sergey Gayday saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Gayday, tarihi okulun bombalanmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Luhansk'ın en iyi eğitim kurumlarından biriydi. Bombardıman sonrasında yangın çıktı ve 100 yılı aşkın bir çok eser de yok oldu. Okul, 19 yüzyılın sonunda inşa edilmişti. Buranın öğrencileri yüksek puanlarla iyi yerlere yerleşiyorlardı. Ruslar işte böylesi Ukrayna'nın zaferinden sonra okulu tamir etmek için tüm gücümüzü kullanacağız" ifadelerini kullandı.
Okuldan mezun olan Yana Goncherenko isimli vatandaş ise, "Belçikalılar tarafından 100 yıldan daha da fazla zaman önce kuruldu. Ülkenin en iyi 100 okulundan biriydi. 2 dünya savaşı gördü ve 2014 işgaline de direndi ancak değer sahibi olmayanlar tarafından 2022 yılında yıkıldı" dedi.
İHA
Dilan Polat kırmızı Ferrari ile karakola gittiği iddia edildi: Hani MASAK el koymuştu?
Osman Kavala'ya Almanya devlet nişanı verildi: "İnsan haysiyetinin bir simgesi olacak"
AKP’li belediyede doldur boşalt oyunu!
AYM’den dinci örgütü aklayacak karar!
Diyanette "VIP Hac" skandalı: Ayrıntılar isyan ettirdi
Emekli zammı alamayınca Erdoğan’dan vazgeçti: “Ben reisi çok seviyordum da o bizi sevmiyor. Martta reisin işareti arkada kalacak”
44 yaşındaki kadın corona virüsünden hayatını kaybetti!
Camiye bağış için toplanan parayı çalarken yakalandı !
Yazar Azra Kohen’in Filistin yorumuna tepki yağdı! Everest Yayınları kitaplarını listeden çıkardı
Yalova'daki F16 uçağının düşme anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı!
Can Ataklı, TRT'ye atanan ve daha önce yazlık sarayı 15 Temmuz'la savunmaya çalışan Hilal Kaplan'a böyle tepki göstermişti! 'Nohut kadar beyni yok!'
AKP'de isitifalar sürüyor! Bu sefer ilçe yönetimi
Okulda öğretmene tokat! Saldırgan veli gözaltına alındı
Mansur Yavaş, Merkez Bankası'ndan daha düşük faizli kredi buldu! 300 yeni otobüs bu karara bağlı!