Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin güncel corona virüsü verilerini açıkladı. 22 Nisan Cuma gününün verilerine göre, 149 bin 252 test yapıldı.
YENİ VAKA SAYISI 3 BİNİN ALTINDA
Güncel verilere göre, 2 bin 898 yeni vaka tespit edilirken 15 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan, son bir günde 19 bin 693 kişi sağlığına kavuştu.
AŞILAMADA SON DURUM
18 yaş ve üzeri nüfusun aşılanması verilerinde 1’inci doz Türkiye ortalaması yüzde 93.14, 2’nci doz ortalaması yüzde 85.43 olarak belirlendi. Ayrıca 1’inci dozda 57 milyon 811 bin 323, 2’nci dozda 53 milyon 24 bin 526 ve 3’üncü dozda 27 milyon 729 bin 729 olmak üzere 147 milyon 418 bin 551 aşı uygulandı.

En az 2 doz aşı olan kişi sayısı en yüksek iller; Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak olurken, 2 doz aşı yapılan kişi sayısı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ oldu.
DÜN 17 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ
Bakanlığın açıkladığı 21 Nisan Perşembe gününe ait verilere göre, 3 bin 354 vaka tespit edilirken 17 kişi hayatını kaybetmişti. Dün, 153 bin 733 test yapılmış ve 18 bin 964 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Dün oy kullanan yoksul seçmen sayısı belli oldu: TÜİK yeni yoksulluk sınırı verilerini açıkladı44 izlenme
Hükümetten ihracatçıya kuru pastalı tasarruf talimatı14 izlenme
MHP'li vekilden vatandaşa küfür üstüne küfür!15 izlenme
İsrail Askeri Herkesin Gözü Önünde Al Jazeera Muhabirini Öldürdü37 izlenme
Bekçiler, denizde yüzen adama maske takmama cezası kesti: "Maske takarak nasıl yüzebilirim?"64 izlenme
Fatih'te 4 kardeşin toplu intiharına AKİT'ten skandal sözler!171 izlenme
İşte gerçek işsizlik oranı! Kandırılıyoruz143 izlenme
Narin Güran'ın otopsi işlemleri tamamlandı155 izlenme
İmamoğlu'nun annesi duruşma çıkışı feryat etti! "Ne yapmış benim oğlum! Ayıptır! Yazıktır"
İşsizlikte bilanço ağırlaşıyor, her gün 7 bin 672 kişi! Patronlar yüzde 70'ini yağmaladı
Fransa'da yaşayan gurbetçi: "10 bin euro maaş da verseniz Türkiye'ye gelmem"
İstanbul'da CHP'li iki belediyeye operasyon