Ankara Üniversitesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli koronavirüse yakalanan sağlık emekçilerinin tedavilerinin ardından test sonuçları pozitif çıksa dahi göreve başlayacaklarını ilgili birimlere gönderdiği yazıyla bildirdi. Yine Dicle Üniversitesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ da ilgili birimlere gönderdiği yazıda sağlık emekçilerinde koku ve tad alma duyularında kayıp olsa bile maskeyle çalışacaklarını açıklayarak, “Maskesiz çalışmanın ve sosyal mesafeye dikkat edilmemesinin cezai yaptırımı vardır” dedi.
Twitter hesabından konuya tepki gösteren Türk Tabipleri Birliği, ''Sağlık çalışanları hastayken çalışmaya zorlanılıyor. Covid19 ile sadece sağlık kurumlarında yapılacaklarla, tüm yükü hekimlere ve sağlık çalışanlarına yıkarak başarılı olamazsınız. Yaptıklarınız, yapamadıklarınızla Teaamüden sağlıkçıları öldürüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan Ensar Vakfı'na sahip çıktı ! 'Genel Başkan herhalde eşimden sonra en çok gördüğüm kişi !' Vakfı neden savunduklarını şimdi anladınız mı !1285 izlenme
Seçil Erzan davasında ara karar açıklandı31 izlenme
Serdar Öktem'e koruma muamması: "Karşılaşırsan polisi ara" demişler16 izlenme
Bir inşaat şirketi için daha iflas kararı verildi!39 izlenme
Mustafa Yılmaz'dan gündemi sarsacak iddia! "Öcalan'a ofis açmak bir buçuk ay önce Ankara'da konuşuluyordu"27 izlenme
İçişleri Bakanı 'Gereği yapıldı' demişti: O AKP'li 2 ayda serbest kaldı16 izlenme
İlk kez duyacaksınız: Atatürk’ün kendi sesinden Gençliğe Hitabe38 izlenme
Alman bankası 'asgari ücret' ve 'dolar/TL' tahminini açıkladı47 izlenme
2 aylık ara sona erdi! Merkezi yönetim bütçesi eylülde 129,2 milyar lira açık verdi
Korkunç bir doğa talanı geliyor! AKP, 68 ilde 766 arazide maden sahası ihalesi yapacak!
Erdoğan emekli ikramiyesi sorusunu duyunca küplere bindi! "Daha ne olsun? Beni dolduruşa mı getirmeye çalışıyorsun"
Ankara’da bu konuşuluyor… Mehmet Özhaseki adaylıktan geri çekilebilir!