Şaka değil! İsmailağa Cemaati enkaz altındakilerin namaz vakitlerini nasıl belirleyeceğini açıkladı

36 izlenme 22 Şubat 2023
Reklamlar

Türkiye deprem felaketiyle zor günler geçirip; binlerce insanını enkaz altında bırakırken İsmailağa Cemaati, göçük altındaki insanların namaz vakitlerini nasıl belirleyeceğini açıkladı

Türkiye 6 Şubat’tan bu yana peş peşe depremlerle sarsılıyor… Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay merkezli devam ederken tam 11 il depremden etkilendi, binlerce insanın göçük altında kaldığı depremde 40 binden fazla insan hayatını kaybetti.

İsmailağa’nın YouTube kanalında yayınlanan videoda, bir izleyici, “Fatih Kalender Hocaefendi” adlı kişiye göçük altındaki insanların namaz vakitlerini nasıl belirleyeceğine dair bir soru soruyor.

“Okurken beni ürpertti diyen” diyen Kalender, “O halde namazı nasıl kılacağız ki bu imanın tecellisidir.” şeklinde konuştu.

Kalender soruya ise şöyle yanıtı verdi: “Kişi kendi gücünce karar getirir, vakit oldu der, o şekilde namazını kılabilir.”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

168 ülkenin koronavirüs destek paketi incelendi! İşte Türkiye'nin sırası Bursa'da batan 'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gününde: Kayıp mürettebata 32'nci dalışta da ulaşılamadı Sınav sorularının nasıl çalındığını böyle anlattı! AKP ve MHP'liler yine reddetti! 'Gerçekten bugün meclisim adına utanç duydum; bu tarihe geçsin'