Saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı

19 izlenme 14 Ekim 2025
Reklamlar

Saldırıya uğradıktan sonra yol kenarında bulunan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı.



Gazeteci Hakan Tosun’un, 10 Ekim günü Esenyurt’ta yaşayan yakınlarının yanına giderken yolda saldırıya uğradığı belirlendi. Alınan bilgiye göre Tosun, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilip gasp edildi. Kafasına aldığı darbeler sonucu yol kenarında baygın halde bulundu.

Tosun’un avukatı Hakan Bozyurt, Tosun'a saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 2001 ve 2007 doğumlu iki kişinin '"kasten yaralama" suçlamasıyla bir gün sonra tutuklandığını söyledi.

Kaldırığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'FETÖ ile mücadeleye biraz ara verelim, seçimi kazanalım, sonra bakarız belki' Kız kardeşine kaynar suyla eziyet eden ağabeyin 'sebebi' ortaya çıktı! Seçim öncesinde devletin kasasını boşalttılar İstanbul'un göbeğinde Ensar Vakfı'na tarihi kıyak!