Şanlıurfa’da toplanıp siyah tevhid bayraklarıyla şeriat çağrısı yaptılar!

39 izlenme 29 Nisan 2022
Reklamlar

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki Balıklıgöl’de toplanan bir grup, siyah tevhid bayrakları açarak şeriat çağrısı yaptı.


Köklü Değişim dergisinin haberine göre; Köklü Değişim Yazarı İlahiyatçı Said Doğan’ın okuduğu dua sonrası  “İsrail’i” telin edip işgalci Yahudileri kutsal topraklardan kovacak, Müslümanların arasındaki suni sınırları ortadan kaldıracak ve İslâm şeriatını tatbik edecek Râşidî Hilâfet Devleti’nin kurulması için hep birlikte elleri açıp amin dedik” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin Güran duruşmasında dikkat çeken anlar: Narin’in babası eşini alnından öptü oğluna sarıldı Enver Paşa'nınn torunu konuştu "Babam Atatürk'ü çok severdi" Silivri'de iyi kötü çirkin: Saraçhane tutukluları her şeyi anlattı 'Boş arazide kayıtlı 5 seçmenden biri AKP ilçe başkanı çıktı!'