Saraçhane'nin coşkusu yurdun dört bir yanında! Mahalleler tenceretava sesiyle yankılandı

76 izlenme 23 Mart 2025
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması, Türkiye’de infiale neden oldu. İstanbul’da on binlerce kişi Saraçhane’de toplanırken, yurttaşlar farklı şehirlerde tencere-tava sesleri ve ışık eylemleriyle desteğini gösterdi.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

İstanbul’da on binler Saraçhane’yi hıncahınç doldururken, yurdun dört bir yanındaki vatandaşlar da ekranlar karşısında Saraçhane’deki coşkuya ortak oldu.

Yurttaşlar, İzmir, İstanbul, Ankara başta olmak üzere birçok ilde tencere ile tavalarına vurarak ve evlerinin ışıklarını açıp kapatarak İmamoğlu’na destek verdi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pompa hazineye çalıştı Bir 'çifte maaşlı' daha! AKP'den vekil aday adayı olan isme iki koltuk! BİM'de insan sağlığını hiçe sayan skandal görüntü! Tavuklar markete binek araçla getirildi Rus ordusu, Ukrayna'nın Dnipro kentinde bulunan Dinyeper Nehir üzerindeki kara ve demiryolu olarak kullanılan köprüyü vurdu!