Seçimin kaderini belirleyecek sözler

4711 izlenme 16 Mayıs 2023
Reklamlar

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte Oğan’ı hem Binali Yıldırım hem de Kemal Kılıçdaroğlu aramıştı.



Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan aldığı yüzde 5.1’lik oy oranı ile seçimin kilit ismi olmayı başardı. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte Oğan’ı hem Binali Yıldırım hem de Kemal Kılıçdaroğlu aramıştı. 

Sinan Oğan’ın seçim öncesi açıklamalarına bakıldığında göçmen politikası nedeniyle tavrını Kılıçdaroğlu’ndan yana koyması bekleniyor. 

Öyle ki sosyal medyada da ortaya çıkan bir video Oğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki yakınlığın bilinenden daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.

Geçen yıllarda bir röportaj sırasında Sinan Oğan, 2005 yılında MHP’de olduğu dönemde annesini kaybettiğinde genel başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini ziyaret etmediğini, telefon etmediğini söylüyor.

Fakat Oğan o dönem kendisini Iğdır’a evine kadar gelen Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiğini anlatıyor. 

İşte 18 yıl önceki ziyaretten fotoğraflar:

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ayşe Tokyaz'ın ikiz kardeşi Esra Tokyaz: "Kardeşimi zorla alıkoydu, tehdit etti. Ayşe’yi AVM’ye bıraktığını söyledi ama ayakkabıları evdeydi. Yalan söylüyordu. Polise gittim ama kimse bir şey yapmadı" Cem Küçük açıkladı: Erdoğan'ın ilk 45 KAAN'ın yerli ve milli olmadığından haberi yokmuş Akşener’den Erdoğan’a faiz eleştirisi: Mutlu musun? AKP'li vekil fena yakalandı: Aynı komisyondayız haberimiz yok!