2 Büyükçekmece'de olan seçmen hareketlerinde dikkat çeken hareketler ve isimler söz konusu. Mesela #Büyükçekmece'ye Fatih'ten ve Başakşehir'den gelen seçmenler söz konusu. Bu seçmenler arasında AKP'ye yakın isimler var.
Büyükçekmece'de CHP'li Hasan Akgün mazbatasını aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oylar sayılıyorken Büyükçekmece için AKP sahte seçmen iddialarını ortaya attı.
CHP'li vekil Özgür Karabat, Büyükçekmece'deki seçmen kaydırmalarını AKP'nin adayı Mevlüt Uysal'ın yaptığını söyledi. İşte Karabat'ın sosyal medyadaki paylaşımları:
"1 Kamuoyunda #Büyükçekmece üzerinden İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi için algı yaratılmaya çalışıyor
Kanunen seçmen listeleri Ocak ayında kesinleştiği için bunlara artık itiraz edilmesinin hiçbir hukuki temeli yok.
2 Büyükçekmece'de olan seçmen hareketlerinde dikkat çeken hareketler ve isimler söz konusu.
Mesela #Büyükçekmece'ye Fatih'ten ve Başakşehir'den gelen seçmenler söz konusu. Bu seçmenler arasında AKP'ye yakın isimler var.
3 Seçmen listelerinin askıya çıktığı 4 Ocak 2019 tarihinde Büyükçekmece seçmen listelerine Nurettin Ertemel, Hüseyin Sevim ve Kaan Şahin gibi isimler eklendi.
Bu isimler geçmişte Mevlüt Uysal'ın da yönetimin de yer aldığı Sıcak Yuva Vakfı'nın hala yönetiminde bulunan isimler!
4 Bu isimler Mevlüt Uysal Başakşehir Belediye Başkanı iken biri belediye başkan yardımcısı, diğeri Başakşehir Spor Yönetim Kurulu Üyesi, diğeri de Fatih'te Kızılay Yönetim Kurulu üyesi. İsimlere internetten araştırıldığında rahatlıkla bu bilgi teyit edilebilir.
5 Mevlüt Uysal'a bu kadar yakın olan isimler, ne hikmetse 4 Ocak 2019 tarihinde Büyükçekmece’de aynı adrese taşınmışlar. Söz konusu adreste kayıtlı 11 seçmen görünüyor! Birisi Bakırköy’den, biri Başakşehir’den diğeri de Fatih’ten gelmiş görünüyor.
6 Bizlerin seçmen hareketlerini takip etmeyeceğimizi düşünmüş olacaklar ki aynı adrese böylesi isimleri yığmakta sakınca görmemişler. "Kişi, kendinden bilir işi" diye bir söz var CHP'yi seçmen taşımakla itham edenlerin neden bu kadar gürültü çıkardıkları daha iyi anlaşılıyor.
7 CHP'yi seçmen taşımakla itham eden AKP'nin başkan adayı, aslında kendisi seçmen taşımış. Yaptıkları kanunsuz eylem üzerinden kazandığımız belediye başkanlığını gölgelemeye çalışıyorlar. Böylece AKP, bugüne kadar yaptığı bütün hileleri aslında ağzından kaçırmış oluyor!
2 Büyükçekmece'de olan seçmen hareketlerinde dikkat çeken hareketler ve isimler söz konusu. Mesela #Büyükçekmece'ye Fatih'ten ve Başakşehir'den gelen seçmenler söz konusu. Bu seçmenler arasında AKP'ye yakın isimler var.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/secmenkaydirmaisiniakplimevlutuysalyapti390277h
Facebook'tan 23 Ağustos'ta sözlü savunma alınacak27 izlenme
İmamoğlu'ndan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın tutuklanmasına tepki: "İstanbul'da 3 kez yenen bu birliktelik onun canını yaktı"35 izlenme
ATM, mobil, şube tarifeleri değişti: Banka işlemlerinden alınan masraflar arttı31 izlenme
İran’da güvenlikerin “uygunsuz başörtüsü” muamelesine isyan eden üniversite öğrencisi kadın kampüste çamaşırlarıyla gezdi, gözaltına alındı!20 izlenme
AKP ve MHP'li üyeler 10 aydır reddediyordu: ABB'de çoğunluk CHP'nin olunca Mansur Yavaş'ın 'ilk icraatım olacak' dediği proje Meclis'te kabul edildi27 izlenme
Seçim sonrası ekonomiyi neler bekliyor?34 izlenme
İstanbul Havalimanı’nda dönen rüşvet çarkı234 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 8 tutuklama74 izlenme
Hong Kong'da tayfun ve sel bir arada: 2 kişi hayatını kaybetti, 110 kişi yaralandı
Hüsnü Mahalli: 'Bağnazlık, ilkellik ve vahşetin sınırı yok'
TCMB’nin yeni KKM kararı ne anlama geliyor?
'Gündüzü özledim' sözleriyle gündem olmuştu: 18 yaşındaki akaryakıt çalışanının işten atıldığı ortaya çıktı!