Yayınladığı videolardaki ifşa ve itiraflarla Türkiye gündemini aylarca belirleyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süredir sessizliğini koruyor.
Yakın çevresine seçimler yaklaşınca ifşalarına devam edeceği yönünde bilgiler verdiği aktarılan Peker'in söyleyeceklerinin iktidarı zor durumda bırakacağı de belirtiliyor.
Peker son olarak bir cenaze törenine gönderdiği çelenkle gündeme geldi.
Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmiş, Karlı bugün son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Tele1’de yer alan habere göre cenaze töreninde çok sayıda çelenk görülürken, suç örgütü lideri Sedat Peker’in de gönderdiği çelenk dikkat çekti.

Sedat Peker, video çektiği ve tweetler atabildiği dönemde birçok kez, seçime iki ay kala bir dizi açıklama yapacağını söylemişti.
Peker’in tutuklanan basın danışmanı Emre Olur, geçen Temmuz ayında yaptığı açıklamada, “Sn. Reis Sedat PEKER genel seçimlerden 2 ay evvel açıklamalarda bulunacaktır” diyerek iddiayı bir kez daha teyit etmişti.
Birleşik Arap Emirlikleri’nde uzun süredir dijital bir tecrit altında olan Peker’in, yakınları üzerinden, “Ölsem bile bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım” dediği öne sürülmüştü.
Peker’in söz konusu videoları bazı isimlerle önceden paylaşmış olabileceği de iddialar arasındaydı.
Mansur Yavaş'tan flaş açıklama: 'Kılıçdaroğlu ile görüşmem' dedi mi?21 izlenme
Emekliye sadaka gibi bayram ikramiyesi!29 izlenme
31 bin oy alan aday: Her şey Güzel Olacak196 izlenme
17 yaşındaki kızı taciz eden sapığa meydan dayağı!60 izlenme
Kanal İstanbul iddiası! "Bürokratlar imza atmıyor, süreç kilitlendi"56 izlenme
Bakan Pakdemirli’nin ‘arızalı’ dediği uçakların sertifikaları ortaya çıktı! ‘9 uçağın 6’sı uçuşa hazır’601 izlenme
Sedat Peker kendisinden daha tehlikeli olan ismi açıkladı!79 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 5.846 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.420.156'ya, can kaybı da 49.687’ye yükseldi!98 izlenme