Son olarak "Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar" başlığı ile 7. videosunu yükleyen Peker, 24 Ocak 1993'te Ankara'da arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden Uğur Mumcu hakkında şoke eden iddialarda bulundu.
Uğur Mumcu cinayetinin faili meçhul olmadığını söyleyen Peker, Mumcu'nun uyuşturucu ve silah ticaretlerini araştırdığı için 'derin devlet' tarafından öldürüldüğünü söyledi.
Sedat Peker, Mumcu'nun Mehmet Ağar'ın talimatıyla öldürüldüğünü iddia etti.
Peker, "Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" ifadelerini kullandı.
Toygun Atilla ortaya çıkardı: Saklanan ihalelerin bedeli 93 milyar lira!
Sedat Peker'in 'kayıp silahlar sivillere dağıtıldı' iddiasının perde arkası aralandı! Berat Albayrak detayı!
CHP soruyor ama Gürlek üç ayda hiçbir önergeye yanıt vermedi: "Yanıtsız önergeler 400’ü aştı"
'İktidar, CHP’li belediyelerin bağışlarına el koydu!'
Göç İdaresi, Suriyeli sayısını güncelledi: Kilis'te 145 bin Türk, 107 bin Suriyeli var!
Türk halkının Einstein ile imtihanı !
Ne kira ne enflasyon! İşte 250 bin kişiyi yerinden eden kriz
Ödenmeyen maaşları için Ankara’ya yürüyen Elazığ Eti Gümüş Madencileri ve Doruk Madencilik işçileri, Enerji Bakanlığı önünde gözaltına alındı
Bir sigara grubuna daha zam geldi!
Seçimden önce tuvaleti bile devretmişler
İmamoğlu’ndan Hürriyet’e sert tepki: Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi!
Raylar yandaş için döşeniyor
Ulaştırma Bakanı itiraf etti ! Bakanlıkta 9 üst düzey bürokrat 'çift maaş' alıyor !
Erdoğan'a peş peşe anket şoku! "Her senaryoda her türlü kaybediyor"