Sedat Peker'den bir bomba daha! Uğur Mumcu suikastında Mehmet Ağar iddiası!

64 izlenme 23 Mayıs 2021
Reklamlar

Uğur Mumcu'nun terör örgütlerinin uyuşturucu ve silah ticareti alanına girdiği için derin devlet tarafından öldürüldüğünü öne süren Peker, Mehmet Ağar ismini ortaya attı

Son olarak "Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar" başlığı ile 7. videosunu yükleyen Peker, 24 Ocak 1993'te Ankara'da  arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden Uğur Mumcu hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Uğur Mumcu cinayetinin faili meçhul olmadığını söyleyen Peker, Mumcu'nun uyuşturucu ve silah ticaretlerini araştırdığı için 'derin devlet' tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Sedat Peker, Mumcu'nun Mehmet Ağar'ın talimatıyla öldürüldüğünü iddia etti.

Peker, "Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray boykotu büyüyor: Yargıtay üyelerinden de boykot kararı İmamoğlu davasında dikkat çeken gelişme: İstanbul Barosu eski başkanından YSK üyelerine kritik çağrı Asgari Ücreti Belirleme Komisyonu ikinci kez toplandı: Türkiye'de asgari ücret diğer Avrupa ülkeleriyle karşılaştırıldığında nasıl? Böyle rant görülmedi! 128 milyon dolara devletten aldılar 775 milyon dolarla halka arz ediyorlar!