Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ardından gündeme gelen kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan firari SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz videolu mesaj yayınladı.
KAMERA ÖNÜNE GEÇTİ
Odatv'nin "Sedat Peker'in ardından kim kamera karşısına geçecek" ifadeleriyle "konuşurum" mesajı gönderdiğini duyurduğu Korkmaz videolara başladı.
Yeşillikler içinde bir göl kenarında Drone ile çekilen görüntüyü iş ağı LinkedIn hesabında paylaşan Korkmaz'ın seçtiği şarkı da dikkat çekti.
Mümin Sarıkaya'nın, "Ben yoruldum hayat" isimli şarkısını paylaşan Korkmaz'ın seçtiği şarkıda "Şu suskun ağzımı açtırma benim" sözleri de geçiyor.

"Şu suskun ağzımı açtırma benim" ifadeleriyle sona eren şarkının sözleri şöyle:
"Ben yoruldum hayat, gelme üstüme/ Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne / Gözümden gönlümden düşen düşene / Bu öksüz başıma gözdağı verme / Gözümden gönlümden düşen düşene / Bu öksüz başıma gözdağı verme
Ben yanıldım hayat, vurma yüzüme / Yol verdim sevdanın en delisine / O yüzden ömrümden giden gidene
Şu yalnız başımı eğdirme benim / O yüzden ömrümden giden gidene / Şu yalnız başımı eğdirme benim
Ben pişmanım hayat, sorguya çekme / Dilersen infaz et, kar etmez dilime / Sözlerim ağırdır dokunur kalbe / Şu suskun ağzımı açtırma benim / Sözlerim ağırdır dokunur kalbe / Şu suskun ağzımı açtırma benim."
Baroların kararı ABD basınında manşet oldu
İş yapamayan esnaflar sosyal medyadan tepki gösterdi! #Esnaf1MarttaAçıyor
Yeni MB Başkanı'nın doktora tezinde MB raporundan intihal yaptığı ortaya çıktı!
Flaş iddia: "Bakan Ersoy istifa etmek istedi Erdoğan 1 ay erteledi"
İmamoğlu'nu alıp parsel parsel sattılar: İşte 24 bin konutluk ihaleyi alanlar
Saray’da yemekli-müzikli ziyafet verilirken, vatandaşlar ekmeği daha ucuza alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyrukta bekliyor!
EYT'lilere Bakan Bilgin'den kötü haber
Ukrayna: "Zelenskiy’i öldürmeye gönderilen Çeçen grup yok edildi"
Tosuncuk Mehmet Aydın'dan bomba itiraflar! "Söylenenden daha fazla para topladım"
İBB çalışanı, büyük soygunu görüntüleriyle birlikte anlattı !
Hopa’da Reşit Kibar’ın öldürüldüğü silahlı saldırının görüntüsü ortaya çıktı!
Ünlü restoran zinciri konkordato istedi
Kayyum üstünü örtmüştü: AKP, cinsel saldırıya uğrayan kadının üyeliğini düşürdü
2 kez mülakatta elenen savcı adayı, tutanaklara ulaştı: "Rezilliğin bu boyutta olduğunu tahmin etmiyordum"