Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile operasyon yapılan Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yapan ismin İnternethaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık olduğu iddia edilmişti. Özışık iddiaları, "Böyle bir aracılık yapmışsak en adi şerefsiz biziz" demişti.
Peker ise bu sözlerin ardından Özışık ile telefonda yaptığı görüntülü görüşmeleri ifşa etti. Süleyman Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşleri kendisine kumpas kurmakla suçladı ve suç duyurusnda bulundu. Hadi Özışık Soylu'dan özür diledi.
Tüm bu gelişmelerin ardından Hadi Özışık, TV 100'deki Sağlı Sollu programından çıkarıldı. Ahu Özyurt'un moderatörlüğünü yaptığı Sağlı Sollu'da bir tarafta Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır, diğer tarafta Hadi Özışık ve Metin Özkan yer alıyordu.
Kısa süre önce de Metin Özkan, Bengütürk'ün Genel Yayın Yönetmenliği'nden gönderilmişti. Hadi Özışık'ın da gönderilmesinden sonra sosyal medyada, "Sağ boş kaldı" yorumları yapıldı.
Peker'le yaptığı görüntülü konuşmada koronavirüs yasaklarını delip bir mekânda nargile keyfi yaptığı ortaya çıkan iktidar yanlısı gazeteci Hadi Özışık ile gazeteci Barış Yarkadaş'ın bir konuşması sosyal medyada çok konuşulmuştu.Hadi Özışık, Barış Yarkadaş'ın sözlerini "Ben nargile içmem, iftira atma" diyerek yalanlamıştı. Ancak, fokur folur nargile çektiği görülmüştü.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerinifsaettigihadiozisikinbiletinih77558.html
İmamlardan etek giyen avukata: "Masanın arkasında anlat, biz din adamıyız"46 izlenme
AKP’li başkandan AKP’li vekile ‘geçim’ eleştirisi: "Emekli maaşıyla geçinen vatandaşlar, 2 milyonluk evlerin taksitini ödeyemez"27 izlenme
Rusya, 26 ton tavuk ve 40 ton mandalinayı geri gönderdi!2535 izlenme
Gurbetçi çocuğun dikkat çeken isyanı: 'Türkiye'ye gitmeyelim hep kuru fasulye yiyoruz'39 izlenme
Altının kilogram fiyatı 1 milyon 841 bin 900 liraya yükseldi29 izlenme
Mezarlıkta toplu mezar kazıldığı iddiası üzerine yetkililerden ilk açıklama geldi: Rutin bir uygulamadır.22 izlenme
İmamoğlu'ndan çok net seçim açıklaması: "Yetkiyi millet verir millet alır adaylığım kesin"5 izlenme
Yılkı atlarını et firmasına Tarım Bakanlığı'nın verdiği ortaya çıktı!54 izlenme