Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspirRize İl Sınırı Yolu, Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni için Erzurum'a geldi.
ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından Erzurum’a geldiğini belirten Erdoğan'ı, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu bir an olsun yalnız bırakmadı.
Sözcü'den Orhan Bozkurt'un aktardığına göre; her ortamda ve fırsatta Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile fotoğraf veren Taşkesenlioğlu, o anları ‘Teşekkürler Erzurum' notu ile sosyla medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞ, ESKİ EŞİ TUTUKLANMIŞTI
AKP Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, ülke gündemine boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ın kendisi ve ağabeyi eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkındaki iddialarıyla gündeme gelmişti. Sedat Peker’in yayınladığı videoda özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği belirtilen Ünsal Ban tutuklanmıştı.
Yumurtaya büyük zam! Koli fiyatı rekor kırıyor!55 izlenme
Sahte içki kâbusunda can kaybı 59'a yükseldi34 izlenme
İşte son seçim anketi! MHP ve İYİ Parti’ye büyük şok3213 izlenme
Soylu 'çökmeye çalışıyor' demişti: Sedat Peker 6 ay kendi avukatıyla temsil edilemedi!53 izlenme
AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan TUSAŞ saldırısına korkunç yorum! "Hayat devam ediyor, ne yapalım?"38 izlenme
Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki kapasite artışı projesine onay!36 izlenme
TÜBİTAK'ta yolsuzluk skandalı!380 izlenme
İBB’ye ait sosyal tesisteki üç kişilik yemeğin adisyonu gündem oldu51 izlenme