''Bazı haber sitelerinde şu şekilde haberler yapıyorlar, daha önce yakalanan iki tane Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısına karşılık Sedat Peker her an alınıp Türkiye’ye getirilebilir diye'' diye yazan Peker, bu iddialara sert tepki gösterdi.
İnterpol aramasının olmadığını belirten Peker, Türkiye'ye yollanmasının uluslararası suç olacağını da yazdı.
Peker'in paylaşımları şöyle:
''1.Bazı haber sitelerinde şu şekilde haberler yapıyorlar, daha önce yakalanan iki tane Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısına karşılık Sedat Peker her an alınıp Türkiye’ye getirilebilir diye.
2Siz doğduğunuzda beyin bölgeniz boş kalmasın diye doktorlar oraya delikli gri sünger koymuşlar. Aklınızca benim psikolojime zarar vermeye çalışıyorsunuz. Siz galiba unuttunuz, ben sizi önce deli edip sonra tedavi edecek doktorunuzum.
3İnternette geriye dönüp araştırma yaparsanız yakalandı dediğiniz, iki Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısı dediğiniz kişilerin biri cezaevindeyken kendini öldürdü haberini görürsünüz (ancak herkes öldürüldüğünü biliyor).
4Oğlum, fındık kadar beyninizle beni ruh dünyamda kaosa sürükleyemezsiniz. Ayrıca benim Interpol aranmam dahi yok. Uluslararası hukuka göre beni kimse Türkiye’ye yollayamaz. Eğer yollanırsam bu uluslararası suç olur.''


https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/sedatpekertakasiddialarinayanitverdih184154.html
Borç takan takana! Ziraat Bankası'nda neler oluyor?30 izlenme
Casuslukla suçlanan isim anlattı: AKP’li bakanlarla Londra’da toplantı organize etmiş7 izlenme
Çiftçinin geldiği son nokta bu! Önce domates şimdi de biber: "Keşke Dilan Polat gibi güzellik merkezi açsaydım"21 izlenme
AKP'li fenomen Esra Rabia Ünal'ın 5 yıl önce Adana'da ahlak polisinin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı!151 izlenme
iPhone telefonu olanlar sabah gelen bildirimle büyük şok yaşadı: ‘Evde Kal Türkiye’ mesajı ortalığı karıştırdı!105 izlenme
Büyük depremin merkez üssündeydi: İmamoğlu'ndan 'ihanet projesi' çıkışı29 izlenme
Haziran 2025 enflasyon rakamları açıklandı12 izlenme
Türk-İş'in 29 bin 583 liralık asgari ücret teklifine sokak ne diyor?22 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.760 yeni vaka tespit edildi, 28.803 kişi sağlığına kavuşurken, 214 kişi hayatını kaybetti!
CHP’den çarpıcı iddia! 100 milyon çöpe mi gitti?
AKP’lilerin yönettiği kamu bankası parasını alamıyor! ‘Vakıfbank’ı 11 milyar 741 milyon lira hortumlamışlar’
Erdoğan'ın Yazlık Sarayı'nın kumları Salda'dan mı, Patara'dan mı? Skandal iddialar!