Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde 12 asker metan gazından etkilenerek şehit oldu. Şehit olan piyade sözleşmeli er Ahmet Gültekin'in ailesine bıraktığı videolu mesaj ise yürek dağladı.
Gültekin mesajında, "Yakında şehit olurum. Abime, kardeşime bu video hatıra kalsın" ifadelerine yer verdi.
Milli Savunma Bakanlığı, 28 Mayıs 2022 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt'un naaşını arayan 19 askerin girdikleri mağarada metan gazından etkilendiğini ve tedavi altına alındığını belirtmişti. MSB'nin ilk açıklamasında tedavi altındaki 19 askerden 5'inin şehit olduğu açıklanmıştı. Daha sonra yapılan açıklamada ise şehit asker sayısının 12'ye yükseldiği belirtilmişti.
Tele1
Ekonomi 1 Nisan’da McKinsey’e teslim!
Korkmaz Karaca'nın istifası sonrası Sedat Peker'den ilk açıklama
40 ili don vurdu, vatandaşı neler bekliyor?
Sözde tasarruf! TBMM özel uçağıyla Washington seferi
Nüfusun yüzde 4.2'si Suriyelilerden oluşuyor!
Üç çocuğun öldüğü inşaat AKP’li belediye ile valiliğe ait çıktı!
Hani ticaret durmuştu! Türkiye'den İsrail talimatı: Gemi trafiği kısıtlandı!
Ümit Özdağ büyük skandalı açıkladı: "Mısır, Filistin, Suriye, Yemen, Sudan ve Libya’dan pasaportun süresi bitenleri bile ülkeye alıyorlar. Vize uygulayan personellere soruşturma açılıyor”
Rekor harcama
Boğaziçi Üniversitesi rektörü Naci İnci, öğrencileri polise isim isim ihbar etti, öğrenciler tutuklandı!