Türkiye’de bulunan ve sayıları 10 milyonlarla ifade edilen sığınmacılar ve kaçaklar büyük sorunlara neden olmaya devam ediyor. Sığınmacıların neden olduğu ekonomik ve sosyal sorunlar tartışma konusu olmaya devam ederken ülkeye kaçak yollarla girişler devam ediyor.
Özellikle İran ve Suriye sınırından kaçak geçişler sürerken, söz konusu kaçakların ülkeye rahatça girebilmeleri tepki çekiyor.
Sınırdan kaçak geçişlerin nasıl yapıldığını gösteren bir video sosyal medayda gündem oldu. Sınırda çekilen bir videoda koşarak sınıra gelen kaçakların bir kamyona bindirilerek götürüldüğü görüldü. Görüntülerdeki kaçakların nereye gittiği bilinmiyor.
Ortaya çıkan videoda kamyonlara binen sığınmacılara eşlik eden insan kaçakçıları da yer aldı.
Yeniçağ
Rakıya bu kez maliyet zammı geldi: 'Esas zamlar seçim sonrası'
Dışarıdan eve gelindiğinde ne yapmalı?
Avrupa’nın çöplüğü olduk: Atık ihracatında Türkiye yine ‘lider’
İYİ Parti'nin aday çıkarma kararı sonrası Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa eden Köylüoğlu konuştu: "Gelişmeler AK Parti'ye seçim kazandırma operasyonu gibi oldu"
CHP'li belediyenin fakirlere yemek verdiği aşevinin yardım hesaplarına bloke konuldu!
Yandaşlar ‘ekonomi iyiye gidiyor’ derken işsiz yurttaş sayısı 55 ilin nüfusunu geçti!
Şimdi de '20 milyar dolar' kayıp!
Fatih Altaylı'dan olay sözler! "Bana göre özellikle trafik sıkışsın diye yol kesiyorlar. Metroda yürüyen merdiveni bozan onu da yapar"
Doları halayla protesto ettiler !
CHP'li Akdoğan'dan Silivri'de 1 milyar liralık duruşma salonu tepkisi: “Bu paraya okul, hastane yapılabilirdi. 2 bin sosyal konut yapılıp, fakir fukaraya verilebilirdi"
Rıza Akpolat'tan iddianameye tepki: "Hakikat ve haysiyetimiz için savaşacağız"
Faisal Finans’ın prensleri Türkiye’de kral oldu!
AKP’li kadın hayat pahalılığından bakın kimi sorumlu tuttu? 'Millet çok açgözlü. 1 tane yerine 3-5 tane alıyor. O yüzden pahalılık, yoksulluk, huzursuzluk var'
Cami tuvaletinden sabunluk çaldı, lüks aracına binip uzaklaştı