Elazığ’ın Maden ilçesindeki eski SSK Hastanesi binası, bir emlak sitesinde 13 milyon 500 bin liraya satışa çıkarıldı. Binanın, SGK tarafından 25 Nisan’da 1 milyon 865 bin liraya satıldığı ortaya çıktı. CHP’li isimler duruma tepki gösterdi.
Eski hastane binası 26 Mart 2025’te ihaleye çıkarılmış, bir ay sonra 1,8 milyon lira bedelle el değiştirmişti. Binanın yeni sahipleri tarafından yaklaşık 7 kat fazlasına yeniden satışa sunulması ilçede tartışma yarattı.

CHP Elazığ İl Genel Meclisi Üyesi Suat Ören, binanın değerinin çok altında satıldığını savunarak şu açıklamayı yaptı:
“1 milyon 850 bin liraya satılan hastane şu anda 13,5 milyon liraya satışa sunulmuş. Bu hastaneyi birilerine satıp peşkeş çektiler. Belediye Başkanı daha önce ‘1 milyon 800 bin lira verirsek bize tekrar verecekler’ diyordu. Şimdi 13,5 milyon lira olmuş. Bağ Bozumu Festivali’ne 1 milyon lira harcayacağınıza bu binayı alsaydınız. PTT, Ziraat Bankası ya da Emniyet buraya taşınabilirdi.”
Ören, ilçede kamu binalarının taşınmasıyla hizmetlerin aksadığını belirterek “Bu Maden’i aşama aşama bitirme politikasıdır” ifadelerini kullandı.
Sözcü
15 Temmuz şehidinin eşinden Sevda Noyan’a sert tepki!247 izlenme
CHP'ye 'Paralel' iftirası atan AKP'li Mahir Ünal'ın geçmişinden bir bölüm 'FETÖ'nün ordu ve emniyete sızmasını destekledik !'344 izlenme
Berberin testinin pozitif çıktığı beldede corona alarmı! ‘Bizim için sözün bittiği yer’78 izlenme
Erdoğan’ın mal varlığını inceleyen SGK memurları hakkında karar52 izlenme
Erdoğan 'Fiyatlar uygun' demişti: Fiyatlar asgari ücretteki artışı solladı!50 izlenme
Saray ittifakı seçim çalışmalarını okullara taşıdı!66 izlenme
CHP'li Murat Bakan, Erzurum'dan bir polisin mesajını paylaştı: "Yaşananlardan çok utandım"44 izlenme
Yarınki seçimin sonucunu veren son anket yayımlandı: Sonuç sosyal medyada patladı! Kılıçdaroğlu mu? Erdoğan mı?69 izlenme
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: "FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır"
Emekli vatandaşın ekonomi isyanı: "Düşündükçe çıldırıyorum. Kadınları kötü yola sürüklüyorlar"
Her gün geçsek de geçmesek de köprülere ödediğimiz para yetmedi bir de kefil olduk!
Eren Erdem'in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi!